Universal Music Norge

“Er det for godt til å være sant?” spør Victoria Nadine

Del

“Now I’m overthinking, how I deserve all that
I’m just scared to loose the best thing I ever had
´Cause your love’s too good,  
your love’s too good to be true “ 

Victoria Nadine er en av stjernene som skinner sterkest på den norske pophimmelen. Etter et ekstremt travelt og vellykket 2023, slipper hun nå sin tredje singel for året, nemlig den hjertevarme pop-perlen 
«Too Good».  

Jeg skrev «Too Good».  i LA sammen med Sophie Simons og Lenno i mai 2023. Vi hadde skrevet Proud sammen tidligere. Da åpnet jeg meg mildt sagt veldig opp, så jeg visste at jeg var i trygge omgivelser. Det skal sies at på den tiden hadde jeg det veldig bra.

Sophie spurte meg; «hvordan går det med kjærligheten om dagen da?». Mitt umiddelbare svar var «det er ikke så mye å hente der til en låt fordi jeg har det skikkelig bra. Det føles nesten for godt til å være sant». Da kom det fra alle, samtidig; «TOO GOOD IS A GREAT TITLE THO?!».  
 
Jeg bestemte meg for å skrive en låt om akkurat det. Jeg tror ikke jeg er alene om å føle på at man nesten har det «for godt» i et forhold, spesielt om man har opplevd dårlige og usunne forhold tidligere. Nesten så føler at man ikke fortjener det. Det er hvert fall noe jeg kan føle mye på. Hvordan kan noen behandle meg så bra? Jeg fortjener jo ikke det, vel? Sånn kan tankene gå og overtenkingen begynner. Det jeg ville med denne låta var først og fremst å lage en feel good låt, men med dybde også. Ikke bare si at alt er fantastisk, men også få med den delen jeg tror mange kan kjenne seg igjen i. Det med å overtenke i et forhold og å være livredd for å miste det fine man har, fordi det rett og slett føles for godt til å være sant. Samtidig er låta min måte å fortelle at jeg har det veldig bra på og håper den kan gi folk der ute en god følelse. Kanskje den kan være en slags motivasjon til noen om å skaffe seg en aldri så liten sommerflørt <3. 

Hør "Too Good" her fra midnatt: https://VictoriaNadine.lnk.to/TooGood

Victoria Nadine har blitt en av de mest toneangivende unge artistene i Norge. Singelen "Nerve" har til nå fått over 11 millioner avspillinger på strømmetjenester, var den mest spilte låten på NRK P3 og nominert til Årets låt under P3 Gull. Victoria Nadine har også blitt nominert til ulike priser som Årets nykommer under P3 Gull, Årets gjennombrudd under Spellemannprisen.De siste årene har hun skrevet og spilt musikk i Los Angeles, Berlin, Stockholm og Oslo med stjernelag av internasjonale låtskrivere, og vært å se på flere festivaler som Slottsfjell, FOMA, Idyll og Findingsfestivalen.  I sommer vil hun opptre på enda flere festivaler rundt om i landet, se konsertliste under:  

Date

Venue

City

21.06.2024

Bykalas

Haugesund

22.06.2024

Steinkjerfestivalen

Steinkjer

28.06.2024

Randsfjordfestivalen

Jevnaker

04.07.2024

Stavernfestivalen

Larvik

05.07.2024

Gatafestivalen

Fauske

12.07.2024

Rootsfestivalen

Brønnøysund

20.07.2024

Malakoff

Nordfjordeid

26.07.2024

Trollrock

Beitostølen

27.07.2024

 Finnsnes I Fest

Finnsnes

15.08.2024

 Alta Live

Alta

17.08.2024

 Jugendfest

Ålesund

23.08.2024

 Ypsilon

Drammen

24.08.2024

 Haikjeften

Narvik

30.08.2024

 Utopia

Stavanger

06.09.2024

 Terminalen Byscene (Spirefest)

Ålesund

Tiktok // Instagram // Facebook // Spotify // Apple Music // Youtube  

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om oss

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, The Weeknd, Alessandra, Ramón, Olivia Rodrigo, Post Malone, Ariana Grande, Dagny, Marstein, Shawn Mendes, The Beatles, Odd Nordstoga, Taylor Swift, The Rolling Stones m.fl.

Følg pressemeldinger fra Universal Music Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Universal Music Norge

Ny musikk fra Katy Perry, Post Malone, Victoria Nadine, Rema, BRÆTZ samt album fra Lola Young og Gracie Abrams!21.6.2024 11:12:46 CEST | Pressemelding

Post Malone slipper countryalbum! You'll never find another Victoria Nadine Malik slipper en sang som er TIL DEG! BRÆTZ leker med eksen i “Følsom Player” Katy Perry er tilbake! Den nye låten har fått tittelen “Woman’s World” og slippes torsdag 11. juli. Artwork er tatt av den anerkjente britiske fotografen Jack Bridgland, og er første smakebit ut fra hennes kommende album. Katy er en av de mest solgte artistene gjennom tidene og har gjennom sin karriere generert over 115 milliarder streams, solgt 70 millioner album samt 143 millioner singler. Hun er en av fem artister i RIAAs (The Recording Industry Association of America) historie som har fått adgang til eliteklubben 100 Million Certified Songs. Kritikerroste Gracie Abrams har blitt hyllet som en av de mest overbevisende låtskrivere i sin generasjon og høstet lovord fra Billie Eilish og Olivia Rodrigo. I fjor slapp hun debutalbumet Good Riddance og var med Olivia Rodrigo på hennes første del av Sour Tour. Hennes nye album The Secret o

Post Malone slipper countryalbum!21.6.2024 10:47:45 CEST | Pressemelding

Post Malone er klar med nytt album 16. august. Det nye albumet har fått tittelen F-1 Trillion og inneholder superhiten "I Had Some Help" med Morgan Wallen samt den nye singelen "Pour Me A Drink" ft. Blake Shelton, som ble sluppet i dag. Låten ble nylig fremført i Nashville under CMA Fest hvor Post overrasket alle. F-1 Trillion er Posts sjette studioalbum, hans første countryalbum og oppfølgeren til Austin fra i fjor. "I Had Some Help" ligger, for fjerde uke på rad, #1 på Billboard Hot 100 og #5 på singellisten her hjemme.

Malik slipper en sang som er TIL DEG!20.6.2024 12:56:15 CEST | Pressemelding

Malik representerer en ny og forfriskende generasjon av hiphop gjennom fryktløs formidling og kompromissløs låtskriving. Med bare et knippe låter ute i verden har han allerede kapret plakatene til bransjefestivalene Camp Øya, Vill Vill Vest og Trondheim Calling. Med musikken ønsker Malik å sette lys på utfordringene av hvordan det er å vokse opp som en nordmann med minoritetsbakgrunn i Norge. Ønsket er å sette sitt eget preg på den norske hiphop-scenen med sin unike tilnærming som gjenspeiler Maliks identitet og oppvekst. Med låten “TIL DEG”, hvor han har fått stjernehjelp fra Arif, markerer Malik skifte i karrieren og viser at han har kommet for å bli. Etter et enormt engasjement og pågang rundt låten på TikTok, der publikum i ukesvis har spekulert i hvem som gjester låten, samtidig som det har vært en høy etterspørsel etter å få låten tilgjengelig på strømmetjenester, kan Malik endelig annonsere at selveste Arif er gjesteartisten med slippdato 21. juni! “TIL DEG er en låt dedikert ti

BRÆTZ leker med eksen i “Følsom Player”20.6.2024 12:50:50 CEST | Pressemelding

Den eurodance-inspirerte singelen "Følsom Player" en nok en rosa fest med glitter og neon, og den følger opp låta "Hat Meg" som virkelig har satt BRÆTZ-jentene på kartet. Låta er basert på de sterke følelsene som oppstår når man går igjennom et brudd, men med et fokus på hva som skjer mellom en selv og eksen i etterkant av bruddet. Her har BRÆTZ-jentene kommet over frustrasjonen og de vonde følelsene man gjerne kjenner på rett etter at et forhold tar slutt, og vet nå at de ikke kommer til å gå tilbake. Men selv om de ikke vil tilbake til sin gamle flamme - hvorfor ikke late som? For noen ganger må man bare være en emosjonell player; en “Følsom Player”. BRÆTZ har allerede rukket å etablere en fanbase, og med en rekke hits som slippes gjennom sommeren 2024 har Girly, Sporty og Spicy kommet for å bli.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye