Norges Tennisforbund

Invitasjon til offisiell innvielse av Coop Øst Arena - tennis

Del

Tirsdag 9. april kl 1900 i Kongeveien 72, 1412 Sofiemyr (; Sofiemyr Idrettspark) innvies Coop Øst Arena - tennis. Det er Kolbotn Tennisklubbs nye storstue. 

Coop Øst Arena - tennis; Kolbotn Tennisklubbs nye storstue.
Coop Øst Arena - tennis; Kolbotn Tennisklubbs nye storstue.

Etter nærmere 15 års forberedelser og forarbeid har Kolbotn Tennisklubb gleden av å ønske velkommen til offisiell åpning av den helårs tennishallen Coop Øst Arena - tennis. Innvielsen finner sted tirsdag 9. april kl 1900 i Kongeveien 72, 1412 Sofiemyr (; Sofiemyr Idrettspark).  

Sosial profil 
Hallen består av fire tennisbaner, hvor det blir fast utlån (gratis) av racket, baller og sko til alle. Intensjonen er at terskelen for å spille skal være lav og inkludere alle som har lyst til å forsøke tennis.  
I tillegg til banene er det et 600kvm klubbhus med garderober, kafeteria, trimrom og to sosiale soner. De sosiale sonene er tilrettelagt for såvel hjemmekontor som fritidsklubb med bordtennis og fotballspill, noe som tilrettelegger for å kunne tilbringe mer tid i anlegget. Kafeteriaen er betjent hver dag fra kl 1500.    

Generalsekretær i Norges Tennis- og Padelforbund Aslak Paulsen sier: 
- Norsk tennis har de siste årene hatt en vekst på ca. 50%. Flere helårsanlegg er sårt tiltrengt for å gi nye- og eksisterende tennisentusiaster et godt aktivitetstilbud. I dag står altfor mange på ventelister, særlig i stor-Oslo.  
Norges Tennis- og Padelforbund er stolt og begeistret over innsatsen frivilligheten i Kolbotn Tennisklubb har vist for å lykkes med sitt hallprosjekt. 
Utholdenheten klubben har vist for å nå sitt store mål er enestående og viser hva man kan få til med stahet, pågangsmot, samarbeid og entusiasme. NTPF gleder seg til å delta på den store åpningsdagen 9. april.”    

Styremedlem Leif Wedøe i Kolbotn Tennisklubb sier: 
- Vi er både stolte og glade over at dagen har kommet, hvor vi innvier denne flotte tennishallen her på Sofiemyr Idrettspark. Vi har samarbeidet godt med politikere, kommunens administrasjon, Kolbotn idrettslag og vår sponsor Coop Øst gjennom lang tid. Nå er tiden kommet for å flytte fokus over på inkludering, aktivitet, skape idrettsglede og å ha en sosial arena å treffes på.  

Invitasjon til offisiell innvielse av Coop Øst Arena - tennis: 
Tid: Tirsdag 9. april kl 1900. 
Adresse: Kongeveien 72, 1412 Sofiemyr (; Sofiemyr Idrettspark). 
Det blir snorklipping, taler ved ordfører Cecilie Dahl-Jørgensen Pind og fylkesordfører Thomas Sjøvold, musikk og servering, samt tennisunderholdning i regi av Norges Tennis- og Padelforbund.   
  
Link til bilder for pressen: https://www.hildrupphoto.com/NTPF/Presse/Kolbotn240408 Krediteres: Leif Wedøe, Kolbotn Tennisklubb   

Link til Kolbotn Tennisklubb og Coop Øst Arena - tennis’ hjemmeside: https://www.kolbotntennis.net / https://www.kolbotntennis.net/coop-oslashst-arena.html 

Kontaktpersoner: 

Kolbotn Tennisklubb 
Styremedlem Leif Wedøe: Tlf 915 19 599, email leif.wedoe@gmail.com 

Norges Tennis- og Padelforbund 
Generalsekretær Aslak Paulsen: Tlf 992 39 505, email aslak.paulsen@tennis.no 
 
Velkommen!

Om oss

Forbundet er en sammenslutning av de lag eller grupper av lag innenfor Norges Idrettsforbund og olympiske og paralympiske komitè (NIF) som driver med tennis og padel.

Følg pressemeldinger fra Norges Tennisforbund

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Tennisforbund på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Tennisforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye