Norges Tennisforbund

Norges Tennis- og Padelforbund (NTPF) har inngått samarbeidsavtale med Dugano.

Del

Dugano tilbyr en heldigital løsning for enklere dugnadsarbeid for alle våre tennis- og padelklubber.  Hver klubb kan her opprette sine egne nettbutikker for enkelt salg av varer til inntekt for laget. Dette geniale verktøyet vil frigjøre arbeidstimer både for dugnadsansvarlig/klubbledelse og foreldre, og samtidig styrke klubbens økonomi. Dugano vil med dette bidra til å gi like muligheter for alle barn og unge.

NTPF samarbeider med Dugano
NTPF samarbeider med Dugano

Norges Tennis- og Padelforbund (NTPF) har inngått en samarbeidsavtale med Dugano. Dugano tilbyr en heldigital løsning for enklere dugnadsarbeid for alle våre tennis- og padelklubber.  Hver klubb kan her opprette sine egne nettbutikker for enkelt salg av varer til inntekt for laget. Dette geniale verktøyet vil frigjøre arbeidstimer både for dugnadsansvarlig/klubbledelse og foreldre, og samtidig styrke klubbens økonomi. Dugano vil med dette bidra til å gi like muligheter for alle barn og unge.

Medlemmene kan enkelt støtte laget sitt direkte ved å handle i klubbens lagbutikk uten å bekymre seg for organiseringen. Alle transaksjoner skjer på nettet gjennom lagbutikken, og betalingen skjer enkelt via Vipps. Overskuddet fra hvert salg går direkte til lagets konto, og Dugano håndterer all logistikk og vareleveranser.

- Norges Tennis- og Padelforbund er veldig positive til å inngå et samarbeid med et selskap som bidrar til at prislappen i norsk idrett går ned. Dugano bidrar til at dugnadsånden i norsk idrett ikke nødvendigvis krever så mye fra travle idrettsfamilier med mye hverdagslig aktivitet. Dugano skal levere produkter som de fleste norske hjem likevel behøver der en del av inntektene fra disse kan skape lavere kostnader for både barn- og unge ved at klubbene får ned sine kostnader rundt aktivitetene de tilbyr. Dette er bra for rekrutteringen til våre idretter, samt kan bidra til å holde barn og ungdom lenger i tennis- og padelidrettene, sier Håkon Bjercke, markedssjef NTPF.

Daglig leder i Dugano, Ole Petter Fjørtoft, sier;
- Dugano vil forenkle dugnadshverdagen til små og store klubber, og vi ser frem til et verdifullt samarbeid med hele tennis- og padelforbundet. Selv har jeg opplevd å måtte håndtere flere dugnader for mine barns idrettslag og jeg tenkte at dette burde kunne forenkles. Derfor startet vi Dugano for å bistå flere idrettslag med klubben og lagets dugnadsinnsamlinger.  

Sammen gleder vi oss til å gi klubbene strømlinjeformede innsamlingsløsninger for bedre tid og økonomi til glede for alle medlemmer.

For mer informasjon, kontakt Kathrin Fjørtoft: kathrin@dugano.no eller Håkon Bjercke: hakon.bjercke@tennis.no

Slik kommer man i gang:

Besøk Dugano.no og opprett enkelt din lagbutikk her: Opprett lagbutikk | Dugano

Dugano tar kontakt for videre oppfølging.

Her kan klubben velge å opprette en lagbutikk pr. lag eller en felles butikk for hele klubben. Lagbutikken får sin egen profil med bilde og logo, og den er åpen døgnet rundt, hele året.

Utforsk det varierte produktsortimentet, inkludert bærekraftige alternativer.

Del lenken til lagbutikken med lagledere, foreldre og bekjente. Ingen annen organisering er nødvendig – og det er selvsagt helt gratis og risikofritt!

Uansett hvilken klubb du tilhører, gir denne avtalen alle medlemmer like muligheter til å delta i dugnadsarbeid og bidra til fellesskapet. Nå kan dere fokusere på de gøye og sosiale dugnadsaktivitetene, mens Dugano tar seg av de tidkrevende oppgavene.

Vi oppfordrer alle medlemmer til å utforske den digitale lagbutikken og se hvordan dere kan styrke både deres egen klubb og tennismiljøet generelt. Dette er en fantastisk mulighet for alle involverte!

Bilder

NTPF samarbeider med Dugano
NTPF samarbeider med Dugano
Last ned bilde

Om oss

Forbundet er en sammenslutning av de lag eller grupper av lag innenfor Norges Idrettsforbund og olympiske og paralympiske komitè (NIF) som driver med tennis og padel.

Følg pressemeldinger fra Norges Tennisforbund

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Tennisforbund på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Tennisforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye