Endelig er Katrine Engberg tilbake!

Del

Mange har ventet på Hvite netter, andre bok i Katrine Engbergs nye serie, med privatetterforsker Liv Jensen som hovedperson. 

Katrine Engbergs bøker er svært populære og er solgt til 30 land. Her i Norge har hun høstet gode kritikker, og i 2021 var hun den eneste utenlandske krimforfatteren som lå på bestselgertoppen over krim her til lands. I ett helt år lå hun på bestselgerlistene. 

Også i USA har mottagelsen vært strålende, og hun har ligget på bestselgerlistene i Danmark, USA, Tyskland, Canada og Sverige, i tillegg til Norge. 

Brutalt funn

Det brennende bladet, den første boken i Engbergs nye serie om privatetterforsker Liv Jensen, ble lansert til stor begeistring i fjor. Nå er endelig oppfølgeren Hvite netter her. 

En tidlig morgen våkner tenåringsjenta Shirin i et telt på øya Vorsø ved Horsens Fjord. Den eldre broren hennes sover fortsatt. I teltet ved siden av finner hun faren, Tami, med halsen skåret over. Da politiet kommer til åstedet, har Shirin og broren forsvunnet. Jakten på barna og en morder er i gang. 

Saken lander på etterforskningsleder Petter Bohms skrivebord. Petter er stresset og ber Liv Jensen om hjelp til å finne barna før morderen gjør det. Fra Livs bolig i kjellerleiligheten på Vesterbro forgrener sporene seg til både fortid og nåtid og til beboerne i bakgården, som etter hvert må erkjenne at stillhet alltid har en pris. 

Om forfatteren

Katrine Engberg (f.1975) har tidligere jobbet som danser, koreograf og teaterinstruktør. I 2017 debuterte hun som forfatter med Krokodillevokteren. En debut som tok Danmark med storm. Hun ble nominert til årets debutant og årets forfatter av flere aviser.

Hvite netter lanseres 12. april. Ta kontakt for anmeldereksemplar eller intervju. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Hvite netter, den andre boken i serien om privatetterforsker Liv Jensen, lanseres 12. april.
Hvite netter, den andre boken i serien om privatetterforsker Liv Jensen, lanseres 12. april.
Last ned bilde
Katrine Engbergs bøker er solgt til hele 30 land. Foto: Kjetil S. Andersen
Katrine Engbergs bøker er solgt til hele 30 land. Foto: Kjetil S. Andersen
Last ned bilde

Følg pressemeldinger fra Bonnier Norsk Forlag

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Bonnier Norsk Forlag på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Bonnier Norsk Forlag

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye