FINN.no

Vi ser OL-effekten på FINN!

Del

Det er i dag 30 år siden OL på Lillehammer! Det ble produsert svært mye effekter og ikoniske klær som ble laget spesielt til OL 94 - og det er en økt interesse for dette på FINN.

Det finnes alt fra fine gensere og hatter til solbriller og ikonisk OL-yttertøy på FINN nå.
Det finnes alt fra fine gensere og hatter til solbriller og ikonisk OL-yttertøy på FINN nå.

90-tallet trender

På Torget kan man finne det meste og akkurat nå ligger det nærmere 2000 annonser med ulike klær og effekter fra OL på Lillehammer, forteller bruktmarkedsekspert kathrine Opshaug Bakke i FINN.

– Vi ser på FINN torget at salg og kjøp av brukte klær øker hele tiden. 90-talls trenden har vært i motebildet en god stund og nå ser det ut til at også effekter og klær fra Lillehammer-OL trender på bruktmarkedet, sier Opshaug Bakke.

null
Bruktekspert og leder i FINN torget, Kathrine Opshaug Bakke.

Selg nå

– Har du noen fysiske minner fra OL på Lillehammer liggende i bod, på loft eller i kjelleren som ikke har blitt brukt siden 1994, så bør du selge det nå. Det søkes nemlig mer på OL effekter og klær enn noensinne. Fra 2200 søk årlig i 2017, så var det over 10100 søk på dette i 2023 - noe som betyr en økning på over 350 prosent, forteller bruktmarkedsekperten.

Eksempler på annonser med klær og effekter som ligger på FINN er alt fra yttertøy, capser og gensere til termoser, bager og dukker. Det finnes også en del samleobjekter som for eksempel pins, sølvmynter og servise.

Hva med å kle deg ut som maskotene Kristin og Håkon?

En hel funksjonær-pakke med ikoniske klær

Den klassike OL-genseren

Gavetips til barna

Gardiner ingen andre har

Alle annonsene for klær og effekter fra OL på Lillehammer kan du se HER

Om FINN

Vi er der for deg når du skal selge boligen din, når du er på jakt etter en pent brukt sofa, når du er moden for et karriereskift, hvis du finner ut at du vil bytte bil, reise på ferie eller leie hytte til påsken; vi er der for de fleste anledninger. 

FINN er Norges største markedsplass, og skal du kjøpe eller selge, stort eller smått, så er FINN stedet. 

Vil du vite mer om menneskene bak produktet FINN, og litt om hva vi driver med, så besøk oss gjerne på vår inspirasjons- og innholdsside FINNspirasjon, eller på Jobbifinn.finn.no.

Har du spørsmål om data, tall eller innsikt fra FINN? Send en henvendelse til presse@finn.no (i helger og ferier er det dessverre ikke sikkert vi rekker å besvare alle henvendelser). 

Følg pressemeldinger fra FINN.no

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra FINN.no på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra FINN.no

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye