Landbruks- og matdepartementet

Utstillere fra Nord-Norge og Trøndelag viser fram det beste av Norge i Berlin

Del

Regionene Nord-Norge og Trøndelag skal representere Norge på den internasjonale mat- og reiselivsmessen Grüne Woche (IGW) i Berlin i januar 2024. 400 000 personer er ventet å besøke Messe Berlin, og 65 bedrifter  fra de to norske regionene vil servere det beste landet vårt har å by på av lokale mat- og reiselivsopplevelser.

Norges Stand på Grüne Woche
Norges Stand på Grüne Woche Landbruks- og matdepartementet

Se utstillerlistene fra: 

Grüne Woche har befestet sin posisjon som Berlins best besøkte messe. 1400 utstillere fra 60 land, 1700 akkreditert journalister fra 25 land, landbruksministere fra alle verdens kontinenter og et stort antall utenlandske delegasjoner deltok de ti dagene messen varte i 2023 . Forventningene til årets utstilling er store.

Den norske standen og deltakelsen på Grüne Woche er et ledd i å bygge Norge som matnasjon og skal bidra til å styrke omdømmet for norsk mat og reiseliv. Målet er å stimulere til samarbeid og nyskaping på tvers av geografiske grenser og næringsgrenser

Fredag 19. januar åpner landbruks- og matminister Geir Pollestad den norske standen på Grüne Woche 2024.

Pressekontakter:

Landbruks- og matdepartementet
Kommunikasjonssjef Ottar Løvik + 47 481 40 477
Seniorrådgiver Heidi Eriksen Riise: + 47 975 17 227

Innovasjon Norge
Seniorrådgiver Herman Ringstad + 47 480 40 535

Grüne Woche i Berlin er en av verdens største forbrukermesser for landbruk, mat og reiseliv. Landbruks- og matdepartementet står bak den norske deltakelsen sammen med Innovasjon Norge og Norges ambassade i Berlin.

Internationale Grüne Woche, 19.01. - 28.01.2024.

Messe Berlin: Norwegen, Stand nr. 160, hall 8.2, 

Bilder

Erlend Stueland fra Buer gård og restaurant
Erlend Stueland fra Buer gård og restaurant
Last ned bilde

Om Landbruks- og matdepartementet (LMD)

Landbruks- og matdepartementet (LMD) har hovudansvar for mat- og landbrukspolitikken. Det omfattar arealforvalting, jord- og skogbruk, husdyrhald, reindrift og utvikling av nye næringar med utgangspunkt i landbruket.

Følg pressemeldinger fra Landbruks- og matdepartementet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Landbruks- og matdepartementet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Landbruks- og matdepartementet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye