Norli

Enorm interesse for vinbok: Ingvild kysser 1800 bøker

Del

Utstyrt med fem lebestifter fra Kicks i farge Red Carpet har Ingvild Tennfjord rigget seg til hos Norli i Oslo for å kysse 1800 eksemplarer av sin nye bok Smak!

-Jeg føler meg ganske mørbanket i leppene, sier Ingvild. Og den ene fingeren er hovnet opp og blå etter all signeringen. Men det er kjempemorsomt med denne enorme interssen for boken min!

Ingvild Tennfjord, Norges mest leste vinjournalist, signerer bøkene sine med et kyss med lebestiften Kicks Red Carpet
Ingvild Tennfjord, Norges mest leste vinjournalist, signerer bøkene sine med et kyss med lebestiften Kicks Red Carpet Maja Marcussen

- Å signere bøkene med et stort kyssemerke har jeg alltid gjort, sier Tennfjord. Da jeg startet med dette, solgte jeg bare en brøkdel av det jeg gjør nå. Men nå er kyssemerket blitt en personlig signatur, og det er ikke aktuelt å slutte - selv om boksalget har tatt helt av.

Hun regner med å bruke fire dager på bokkyssingen.

Tennfjord har utgitte en rekke vinbøker, men interessen har aldri vært så høy som for "Smak!"

-Mange vinkjennere er litt gjerrige på å fortelle om hvordan de ble gode på vin. Denne boka lærer deg om vin - steg for steg. Det er kapitler med oppgaver, fasit og fordypningsstoff, tilpasset både single, par og gjenger. Dette er høstens deiligste pensum!

Bilder

Lenker

Ingvild Tennfjord

Ingvild Tennfjord er Norges mest leste vinjournlist. Hun skriver spalten Vinskolen for Aftenposten, Stavanger Aftenblad, Bergens Tidende med flere.

Norli er Norges største bokhandlerkjede med nær 200 butikker over hele landet, og nettbutikken norli.no

Følg pressemeldinger fra Norli

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norli på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norli

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye