Norli

Juni-bestselgerlista for Bergen: Nr. 3 selger langt mer i Bergen enn ellers i landet

Del

Atlas, avslutningsboka i Lucinda Rileys serie De syv søstre og Inga Strümkes Maskiner som tenker om kunstig intelligens, solgte mest i Norlis 12 bokhandler i Bergensområdet i juni.

Den tredje mest solgte boka var imidlertid The Rolling Stones, låt for låt, av NRK-journalist og bergenser Bård Ose. Boka selger godt nasjonalt, men aller mest i Bergen. 

- Det er veldig kjekt at Bård Oses The Rolling Stones, låt for låt er høyt oppe på listen, sier Sylvia Gjervik, butikksjef hos Norli Strandgaten. - Boka er et samleobjekt. En veldig forseggjort bok som inneholder alt du må vite om låtene, bakgrunnen, tidskoloritten og historiene bak. Bård Ose er det nærmeste vi kommer en musikkdetektiv og han nyter stor respekt i musikkmiljøet i Norge.

Fire krim- og spenningsbøker har fått plass på bestselgerlisten for juni. Natthuset er en grøsser i litt utradisjonell Nesbø-stil, mens 666 og Offer er nyhetene i seriene fra Tom Egeland og Jørn Lier Horst og Thomas Enger. Fjerde bok på lista, Den stille leieboeren, kom som en kule etter en terningkast 6-bokanmeldelse i forrige uke.

-Forlaget gikk tom på lager etter én dag, og denne boka har vært utsolgt i store deler av landet, sier Sylvia.  – Vi forventer godt salg når den kommer inn igjen rundt 13. juli!

- Aicha Bouhlous Middelhavsmat er perfekt for folk som har lyst til å prøve på noen nye oppskrifter nå på sommeren. Bøkene til Aicha Bouhlou her enormt poplære. En av grunnene er at hun lager smakfulle, enkle retter som kan varieres og lages om og om igjen. Du kan alltid finne gode forslag til tilbehør og hun har stort fokus på grønn og sunn mat, avslutter Sylvia

Nr. Tittel Forfatter
1 Atlas Riley, Lucinda  og Whittaker, Harry 
2 Maskiner som tenker Strümke, Inga 
3 The Rolling Stones, låt for låt Ose, Bård 
4 Natthuset Nesbø, Jo 
5 666 Egeland, Tom 
6 Hvis det skulle komme et menneske Korsgaard, Thomas 
7 Avlogga Husebye, Agnete 
8 Tatt av sviket Østerbø, Anita 
9 Tur-retur Norge på nye eventyr Myhre, Helene 
19 Det blåøyde riket Joly, Eva  ; Witoszek, Nina 
11 Offer Enger, Thomas  og Horst, Jørn Lier 
12 Edelmot Sotberg, Victor 
13 Pulskuren Færø, Torkil 
14 Den stille leieboeren Michallon, Clémence 
15 Aichas middelhavsmat Bouhlou, Aicha 

Bestselgerlista er basert på boksalg i Norlis 12 kjedeeide bokhandler i Bergen og omegn i juni, av ny skjønnlitteratur, sakprosa og barnebøker på norsk.

Følg pressemeldinger fra Norli

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norli på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norli

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye