Fineart

Jacob Felländer | Fineart Oslo 4.-24 mai | NowNowNow - Travel inside an image.

Del
Når den svenske fotokunstneren Jacob Felländer tar med seg sine 32 kameraer og reiser verden rundt, aner han ikke hva som møter ham i mørkerommet når han kommer hjem. Etter flere år med utstillinger over hele verden er nå Jacob Felländer aktuell i Oslo med den omfattende utstillingen «NowNowNow» hos Fineart med analog fotografering, oljemaling, Augmented Reality (AR) og Virtual Reality (VR) kunst.
The first escape
The first escape

Jacob Felländer (f. 1974) er en svensk kunstner bosatt i Stockholm. Han er verdenskjent for sine store kaleidoskopiske og abstrakte fotografier av by og landskap, hvor han bruker analoge kameraer til å fange flere eksponeringer i ett enkelt bilde.

Felländer jobber også med maleri, skulptur, musikk og har lenge vært en pioner innen VR og AR-kunst.Han har utviklet en app som lar betrakteren reise inn i bildene hans, og dermed kan en se en unik AugmentedReality- (AR) utstilling her på Tjuvholmen. Utstillingen vil i tillegg presentere et musikksamarbeid med svenske Grammy vinnende musiker somJocke Berg fra Kent, Anna Ternheim og Moneybrother. 

Felländers arbeider finnes i prestisjetunge samlinger verden over, og han er blant annet kjøpt inn av Fotografiska i Stockholm, MOCA Miami, den svenske kongefamilien og hos tidligere presidenten Bill Clinton. 

Tidligere har han hatt store utstillingerhos MOCA Miami, Art Basel, Hamiltons Gallery i London, Camera Works i Berlin og Fotografiska i Stockholm for å nevne noen. 

 

Jacob Felländer vil være tilgjengelig for pressen fra 2- 5. mai. 

How to Unlock a Portal
Reise inn i vr/ar kunsten
Videokanal

Nøkkelord

Kontakter

For mer informasjon ta kontakt med


Morten Qvale | Fineart AS | Head of Photography


Tel: +47 924 99 226

Bilder

The first escape
The first escape
Last ned bilde
AR
AR
Last ned bilde
JAcob Felländer
JAcob Felländer
Last ned bilde

Lenker

Om Fineart

Fineart
Fineart
Fillipstad brygge 2
0252 Oslo

22 01 24 20https://www.fineart.no/

Fineart Oslo er Nordens største galleri. Galleriet representerer nasjonale og internasjonale kunstner, og holder til på Tjuvholmen.Med sine  2000 kvadrat utstillingsareale er det til en hver tid stor variasjon i det som vises.

Galleriet holder åpent alle dager.

Fineart.no

Følg pressemeldinger fra Fineart

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Fineart på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Fineart

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye