To MENY-finalister: - De ansatte er gullet vårt
Hvert år kårer ukebladet Hjemmet Norges hyggeligste kassamedarbeider blant dagligvarebutikkene. Nå er de 13 finalistene klare, og blant dem to MENY-ansatte.
- Vi har så mange kunnskapsrike og serviceinnstilte matarbeidere i butikkene våre. Det er svært fortjent at Marianne og Senait er i finalen, de representerer den positive MENY-kulturen på en strålende måte, sier Kjuus.
MENY-sjefen er opptatt av å bygge en god internkultur hvor matarbeiderne trives, noe han er overbevist om at smitter over på stemningen kundene opplever i MENY-butikkene.
Målinger viser at MENY scorer høyest på «positiv handleopplevelse» i norsk dagligvare.
Mange med lang fartstid
Marianne Jensen har jobbet i butikken på Nanset i Larvik i 33 år, mens Senait Hailemariam har vært hos MENY Tveita i Oslo i 25 år.
- Så mange som 130 av våre matarbeidere har jobbet i MENY fra vi ble etablert for drøye 30 år siden. En god kultur og dyktige butikksjefer skal ha mye av æren for lojaliteten hos de ansatte, sier Kjuus.
MENY-FINALISTENE:
Senait Hailemariam (49), MENY Tveita, Oslo – «KASSE5» til sms 2205
Kolleger og kunder sier at Senait fra Eritrea er den største solstrålen som finnes. I 25 år har hun gledet kundene på Meny Tveita i Oslo.
– Jeg er så ekstremt glad for å høre at Senait er kommet til finalen, for hun fortjener det så inderlig. For mange år siden kom hun til Norge fra Eritrea, og heldigvis for oss begynte hun å jobbe her. Hun er en fantastisk dame som viser omsorg for alle, det være seg kolleger, sjefer eller kunder. Og hun kjenner stort sett alle kundene våre, sier assisterende butikksjef Pia Myrvold.
Dette sier en kunde: «Verdens snilleste Senait, hun er en fantastisk person mot alle hun møter.»
Marianne Jensen (61), MENY Nanset, Larvik – «Kasse10» til sms 2205
I mer enn 30 år har Marianne sittet i kassen på Meny Nanset. Like blid, hyggelig, serviceinnstilt og omsorgsfull hver arbeidsdag.
– Hos oss er Marianne en superressurs. Meny Nanset = Marianne Jensen, sier assisterende butikksjef Adrian Hov Krøs.
Han forteller at den blide kassadamen er fra Lofoten opprinnelig.
– Jeg vil si at hun er den optimale kassapersonen, skryter han.
Dette sier en kunde: «Marianne er alltid hyggelig og blid, husker alltid handleturen som en god opplevelse, går derfra med et smil etter å ha snakket med henne.»
Her kan du lese om Hjemmets kåring og de 13 finalistene. Frem til og med 30. april kan folk stemme frem sine favoritter.
Kontakter
Vegard KjuusAdministrerende direktør
Tel:+47 982 34 819vegard.kjuus@meny.noBilder
Om MENY
MENY er Norges ledende supermarkedkjede på nett og i butikk med 188 butikker og en omsetning på 22 milliarder kroner i 2021. MENYs lidenskap er gode råvarer, norsk matkultur og gode matopplevelser. I MENY sier vi at spiser du bedre, lever du bedre. Vi er overbeviste om at mat er viktig for folks livskvalitet. MENY har stort utvalg, mye ferskvare og måltidsløsninger, eget bakeri, mange tusen lokalmatprodukter og store frukt- og grøntavdelinger, men også hundrevis av ukentlige tilbud. Nær 10 000 matarbeidere sørger for personlig service og matfaglig veiledning. For inspirasjon, oppskrifter, vareinformasjon og tilbud, se meny.no. MENY er en del av NorgesGruppen.
Følg pressemeldinger fra MENY
Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra MENY på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.
Siste pressemeldinger fra MENY
Kombinert idrettsanlegg og MENY-butikk15.11.2024 11:24:18 CET | Pressemelding
MENY Gressbanen har spennende konstruksjon og er et innovativt samarbeidsprosjekt med idrettsklubben Ready. På taket ligger en idrettsbane. MENY satser offensivt i Oslo.
Nå kan du kjøpe norsk hvitløk!20.10.2024 08:00:00 CEST | Pressemelding
I høst finner du for første gang hvitløk dyrket i Norge i butikkhylla, nærmere bestemt i MENY. Dette er en spennende test for MENY, som har som mål å selge mest mulig norske landbruksvarer.
«Redd matkornet» til topps i Norges største lokalmatpris20.9.2024 10:53:28 CEST | Pressemelding
Holli Mølle mottar kr. 300 000 som vinner av MENYs Matskattstipend 2024 for å sikre at matkorn ikke ender som dyrefôr. Økt selvforsyning og flere norske mel- og brødprodukter, begeistrer juryen med landbruks- og matministeren i spissen. Hanasand Gartneri får kr. 200 000 for å utvikle en tomatserie laget av overskuddstomater, mens Gaardsbrenneriet får kr. 100 000 for å utvikle alkoholfrie cocktails.
Åpning av Norges råeste matvarehus12.9.2024 13:57:00 CEST | Pressemelding
12. september gjenåpnet Norges ledende og mest unike matdesinasjon; Jacobs Holtet i Oslo. - Vi skal ligge i front i matutviklingen og være best på ferske råvarer og spesialvarer i Norge. Disse ambisjonene har vært førende i hele ombyggingen, sier kjøpmann Terje Gjervang.
Rekordmange søkere til traineeprogram29.8.2024 10:12:00 CEST | Pressemelding
- Jeg er glad for at talentprogrammet er mer populært enn noen gang. Å sikre tilfang av gode ledere i butikk er avgjørende for at MENY skal opprettholde sin posisjon som Norges ledende supermarked. I år har vi dessuten overvekt av kvinnelige deltakere, sier HR-direktør Line Beate Jebsen i MENY.
I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.
Besøk vårt presserom