MENY CC Vest er kåret til landets beste
![Gjengen fra MENY CC Vest omkranset av Runar Hollevik, konsernsjef i NorgesGruppen (t.v.) og MENY-sjef Vegard Kjuus (t.h.). Foto: Kilian Munch.](/data/images/00718/264b17b4-8868-44dc-a42d-ccaedd916325-w_720.jpg)
Han oppfordrer alle som kritiserer norsk dagligvare for å ha smalt utvalg og fravær av kvalitet og matinspirasjon, til å ta seg en studietur både til CC Vest og de ni andre finalistene i Årets butikk.
- Det er så høy standard og så jevnt i toppen. Finalistene er et bevis på hvorfor MENY er Norges ledende supermarkedkjede. Utvalg, matglede og handleopplevelse skal vi dyrke videre, også nå i tider med ensidig prisfokus. Mat-Norge ville vært fattigere uten MENY, sier Kjuus.
MENY CC Vest har ikke bare store, luftige lokaler, 20 000 varer i sortiment og svært dyktige matarbeidere som skaper god atmosfære. Butikken - som for første gang stikker av med seieren - scorer også skyhøyt på kundetilfredshet, medarbeidertilfredshet, opplæring og konseptgjennomføring. I år er ikke dette bare Norges største, men også Norges beste matbutikk.
- Matglede er et stikkord gjennom hele butikken med bakeriavdelingen, fiskedisken, delikatessen, kjøtt- og osteavdelingen i en særstilling. Å levere en matbutikk på et så høyt nivå uke etter uke krever gode rutiner og detaljer, men også intern kulturbygging, sier Kjuus.
Takker kundene
Christer Thorne har sittet i sjefsstolen til MENY CC Vest siden mars 2020, men har lang fartstid i MENY-kjeden.
- Jeg må takke alle kundene. Vi lever av fornøyde kunder som gir oss tilbakemeldinger på hva vi kan bli bedre på. Jeg må også takke ledergruppa mi, som sammen med de ansatte, leverer fantastiske avdelinger hver eneste dag, sier Thorne.
Omfattende juryprosess
Juryen har besøkt mer enn 50 MENY-butikker for å sjekke atmosfære og konseptstandard, men også kundetilfredshet, økonomiske resultater, trygg-mat-rutiner, matsvinn, lærlingeoppfølging, medarbeidertilfredshet, opplæring og kampanjegjennomføring.
Årets butikk kåres en gang i året, og alle kjedens 185 butikker er med i kåringen. I første runde utpekes en vinner fra hver region og disse går videre til finalen. I fjor vant MENY Sørlandsparken i Kristiansand.
Fakta om MENY CC Vest – Norges største matbutikk
Ansatte: 230
Omsetning i 2022: 488 MNOK (+ 17,3 MNOK fra 2021)
Antall varer: Ca. 20 000 varer i sortiment
Årets 10 regionvinnere/finalister:
MENY Åsane, Sandefjord
MENY Løren, Oslo
MENY Albert, Kristiansand
MENY Bergen Storsenter
MENY Saga, Skien
MENY Solsiden, Trondheim
MENY Sarpsborg
Helgø MENY Bogafjell, Sandnes
MENY Sandsværveien, Kongsberg
MENY CC Vest, Oslo
For mer informasjon, kontakt
Christer Thorne, MENY CC Vest, tlf. 98869773, christer.thorne@meny.no
Kontakter
Vegard KjuusAdministrerende direktør
Tel:+47 982 34 819vegard.kjuus@meny.noBilder
![Gjengen fra MENY CC Vest omkranset av Runar Hollevik, konsernsjef i NorgesGruppen (t.v.) og MENY-sjef Vegard Kjuus (t.h.). Foto: Kilian Munch.](/data/images/00718/264b17b4-8868-44dc-a42d-ccaedd916325-w_240.jpg)
Om MENY
MENY er Norges ledende supermarkedkjede på nett og i butikk med 188 butikker og en omsetning på 22 milliarder kroner i 2021. MENYs lidenskap er gode råvarer, norsk matkultur og gode matopplevelser. I MENY sier vi at spiser du bedre, lever du bedre. Vi er overbeviste om at mat er viktig for folks livskvalitet. MENY har stort utvalg, mye ferskvare og måltidsløsninger, eget bakeri, mange tusen lokalmatprodukter og store frukt- og grøntavdelinger, men også hundrevis av ukentlige tilbud. Nær 10 000 matarbeidere sørger for personlig service og matfaglig veiledning. For inspirasjon, oppskrifter, vareinformasjon og tilbud, se meny.no. MENY er en del av NorgesGruppen.
Følg pressemeldinger fra MENY
Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra MENY på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.
Siste pressemeldinger fra MENY
Her er finalistene i Norges største lokalmatpris3.7.2024 09:25:15 CEST | Pressemelding
Norsk tomat på boks, en norsk variant av risgrøt, skav av lavvorøkt reinstek, langtidsholdbar salatmiks i ukespose, alkoholfrie cocktails og en sorteringsmaskin som redder norsk matkorn og bidrar til flere brød bakt på norsk mel. Seks lokalmatprodusenter er i finalen i MENYs Matskattstipend og konkurrerer om 600 000 stipendkroner.
Miljøgrep: Kortere kassakvittering1.7.2024 10:32:33 CEST | Pressemelding
I MENYs selvbetjentkasser kan du nå velge om du vil ha lang eller kort kvittering. Om alle velger kort, spares ca. 320 mil med papirkvittering – nesten Oslo-Tromsø tur-retur.
MENY lanserer kundeklubb20.4.2024 08:00:00 CEST | Pressemelding
Med kundeklubben «MENY Mer» skal kundene pleies mer individuelt. – Vi må gi kundene mer av det de faktisk liker. Basert på tidligere kjøp skal de nå få flere og mere relevante tilbud, samt mer skreddersydd matinspirasjon, sier markedsdirektør Jørgen Normann-Larsen i MENY.
Nær halvering av matsvinnet21.3.2024 15:29:41 CET | Pressemelding
MENY har redusert matsvinnet med 45 prosent målt i tonn, mot 2015. I 2023 gikk matsvinnet ned med 11 prosentpoeng fra året før. – Vi er langt fra i mål, men glade for at vårt arbeid gir gode resultater, sier Unni Skjønhaug, driftsansvarlig for matsvinn i MENY.
MENY Revetal kåret til landets beste31.1.2024 14:50:46 CET | Pressemelding
MENY Revetal gikk igjen til topps i den høythengende MENY-kåringen «Årets butikk». – Å vinne prisen én gang er imponerende, å vinne for sjette gang skal ikke være mulig. At Norges råeste supermarked ligger i et lite tettsted i Vestfold, sier alt om dedikasjonen, presisjonen og atmosfæren til MENY Revetal, sier Vegard Kjuus, juryleder og MENY-sjef.
I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.
Besøk vårt presserom