Bryggeri- og drikkevareforeningen

Journalist Bjørn-Frode Løvlund er Årets Ølhund 2022

Del
Løvlund ble kåret til «Årets ølhund» under årets juleølpremiere i regi av Bryggeri- og drikkevareforeningen torsdag kveld. Årets Ølhund 2022 er en fremmed fugl i norske avisspalter, en representant for en type journalistikk som han dessverre er nesten alene om i dagens medieverden.
Årets Ølhund 2022 er tegnet av Frode Øverli.
Årets Ølhund 2022 er tegnet av Frode Øverli.

Mens avisene flommer over av vin-omtaler, er de faste ølspaltene fraværende. Men journalist Bjørn-Frode Løvlund holder stand med sin ukentlige ølspalte, først i Hamar Arbeiderblad fra 1997, så "Ølspalten" i Østlendingen fra 2012. Denne spalten trykkes i Østlendingens papirutgave hver fredag, og kan også leses i Hamar Dagblad og i Amedias e-avis Ekstra.

Løvlund har jobbet i Hamar Bryggeri, er medlem av The British Guild of Beer Writers, har besøkt flere bryggerier enn de fleste, og smakt seg gjennom et utall øl både i Norge og i en rekke andre ølland. Årets Ølhund 2022 er en ekte ølhund!

Prisen «Årets ølhund» deles ut av Bryggeri- og drikkevareforeningen, og ble første gang delt ut i 1973. Tidligere vinnere er bl.a Rolv Wesenlund, Petter Nome, Odd Børretzen, Trine Skei Grande og Ølportalen.


Kontakter

Bilder

Årets Ølhund 2022 er tegnet av Frode Øverli.
Årets Ølhund 2022 er tegnet av Frode Øverli.
Last ned bilde

Om Bryggeri- og drikkevareforeningen

Bryggeri- og drikkevareforeningen
Bryggeri- og drikkevareforeningen
Middelthunsgate 27
0306 Oslo

92031080 / 40215198http://www.drikkeglede.no

Bryggeri- og drikkevareforeningen (BROD) jobber for bedre vilkår for norske bryggerier og drikkevareprodusenter.

Følg pressemeldinger fra Bryggeri- og drikkevareforeningen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Bryggeri- og drikkevareforeningen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Bryggeri- og drikkevareforeningen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom