Stiftelsen Livsglede for Eldre

Marianne Bremnes blir ny generalsekretær i Livsglede for Eldre

Del
Marianne Bremnes (54) er ansatt som ny generalsekretær i stiftelsen Livsglede for Eldre. Bremnes tiltrer stillingen 01. august 2019.
Marianne Bremnes.
Marianne Bremnes.

Marianne Bremnes (54) er inne i sitt åttende år som ordfører i Harstad. Hun er samfunnsengasjert med bred erfaring innen ledelse, kultur, næring og politikk. Hun har hatt flere verv, blant annet som styreleder i KS Troms, og var initiativtager til at Harstad nå er livsgledekommune.

– Det er veldig moro at jeg har fått jobben med å lede en så viktig og meningsfull organisasjon. Jeg gleder meg til å sette i gang arbeidet for Livsglede for Eldre. Jeg har tro på at jeg kan tilføre noe som vil styrke dette viktige arbeidet ytterligere, og jeg ser frem til å gjøre meg kjent med organisasjonen og de ansatte.

Styreleder i Stiftelsen Livsglede for Eldre, Bjørn Lydersen, er svært tilfreds med ansettelsen av Marianne Bremnes som ny generalsekretær.

– Hun har en bred og solid bakgrunn for å løfte arbeidet vårt videre. Ikke minst har hun allerede vist et sterkt engasjement for stiftelsen. Det var på hennes initiativ Livsgledehjem ble innført i Harstad kommune, og det var også den første kommunen i landet hvor alle boliger med heldøgns omsorg ble Livsgledehjem, understreker Lydersen.

Kontaktperson:
Bjørn Lydersen
Styreleder i Stiftelsen Livsglede for Eldre
Telefon: 480 76 858

Nøkkelord

Bilder

Marianne Bremnes.
Marianne Bremnes.
Last ned bilde

Om Stiftelsen Livsglede for Eldre

Stiftelsen Livsglede for Eldre
Stiftelsen Livsglede for Eldre
Markensgate 35
4612 Kristiansand

934 98 500http://www.livsgledeforeldre.no
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye