Sonans

Euroskolen og Sonans Karriere slår seg sammen

Del
Sonans Gruppen kjøpte Euroskolen i 2016 for å styrke satsingen til Sonans Karriere. Nå to år etter oppkjøpet fusjonerer de to selskapene og blir med dette en av Norges største tiltaksarrangører.
Erik Brandt og Ingolv Hageberg
Erik Brandt og Ingolv Hageberg

1. september 2018 fusjonerte Euroskolen/Agil AS og Sonans Karriere AS. Etter fusjoneringen vil alle Euroskolens tiltak gjennomføres i regi av Sonans Karriere.

I dag står hele 600 000 mennesker utenfor arbeidsmarkedet i Norge. Sonans Karriere sitt mål er å gjøre dette tallet minst mulig. Etter fusjonen er fortsatt målet å bruke all ekspertise på å få flere deltakere ut i arbeid.

– Med sammenslåingen av Euroskolen og Sonans Karriere får vi et enda sterkere fagmiljø og større muligheter for kompetanseheving og kompetansedeling. Dermed kan Sonans Karriere utvikle enda bedre løsninger for deltakere som trenger bistand for å komme inn i arbeidsmarkedet. Ingen ansatte, hverken i Euroskolen eller Sonans Karriere, vil bli overtallige som følge av fusjonen, sier administrerende direktør i Sonans Karriere, Ingolv Hageberg.

- Sonans Karriere bidrar til å sikre at flest mulig kommer ut i arbeidsmarkedet, i tråd med konsernets mål om å støtte våre elever og deltakere i deres mål om høyere utdanning eller arbeid. Gjennom å forene kreftene i begge selskapene vil Sonans Karriere stå enda bedre rustet til å løse disse oppgavene, sier Erik Brandt, konsernsjef i Sonans Gruppen.

Leder i Sonans Karriere

Ingolv Hageberg har mange års erfaring som toppleder i Reaktorskolen (nå JobLearn) og flere års erfaring fra Høyskolen Kristiania. Ingolv har totalt jobbet 10 år i kurs/utdanning og tiltaksbransjen og er meget godt kjent med alle de arbeidsoppgaver og utfordringer som vårt samfunnsoppdrag på vegne av NAV innebærer.

Han overtok som leder for som Sonans Karriere i februar 2018 og vil være leder av selskapet etter fusjonen.

– Vi ser frem til fortsatt å bidra til gode formidlingsresultater og et godt samarbeid med Nav.

Selskapet lanserer i forbindelse med fusjoneringen nye nettsider på sonanskarriere.no.

En del av Sonans Gruppen

Sonans Gruppen har støttet enkeltpersoner i mer enn 25 år i deres mål om høyere utdanning og videre arbeid. Sonans Gruppen består av Sonans Utdanning, Norges ledende skole for privatister, og Sonans Karriere. Konsernet har i dag rundt 500 ansatte og omsetter for rundt 500 mNOK.

Kontakter

Bilder

Erik Brandt og Ingolv Hageberg
Erik Brandt og Ingolv Hageberg
Last ned bilde

Lenker

Om Sonans

Sonans
Sandakerveien 116
0484 Oslo

915 04 070https://lumigruppen.no/

Om Sonans Gruppen

  • Sonans Gruppen har 25 års erfaring med å støtte enkeltpersoner i deres mål om høyere utdanning og videre arbeid i Norge.
  • Sonans Gruppen består av Sonans Utdanning og Sonans Karriere. Sonans Utdanning har årlig ca. 8000 elever, og er markedsleder innenfor privatistmarkedet med skoler i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Tromsø, Kristiansand, Drammen, Porsgrunn, Haugesund, Sandvika, Fredrikstad og nettstudier. Sonans Karriere har ca. 7500 deltakere.
  • Sonans har i dag 15 000 elever og deltakere på skoler og kurs i 12 av landets fylker.

Følg pressemeldinger fra Sonans

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Sonans på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sonans

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye