XPENG Norge

Xpeng og Viking Redningstjeneste inngår samarbeid

Del

Om kun kort tid leveres de første Xpeng G3 til norske kunder. Zero Emission Mobility har nå valgt Viking Redningstjeneste som mobilitetspartner.

Den norske importøren Zero Emission Mobility har allerede inngått avtaler med NAF og MECA på service og garantisaker, og med forsikringsselskapet If på skadeforsikring og kundedialog. Med Viking Redningstjeneste på plass som mobilitetspartner, er hele støtteapparatet etablert allerede før de første bilene kommer til Norge.

- Viking er Skandinavias ledende aktør på bilberging, og er aldri langt unna dersom noen av våre kunder får behov for hjelp, uansett hvor de måtte befinne seg. Det er litt spesielt å inngå en avtale avtale vi håper vi aldri vil få bruk for, men det er viktig for oss at kundene våre blir trygt ivaretatt dersom uhellet er ute, sier Espen Strømme, daglig leder i Zero Emission Mobility AS.

Xpeng er kjent for sin svært avanserte teknologi, med førerassistenprogrammet Xpilot og operativsystemet Xmart OS i spissen. I Norge har selskapet også høstet ros for sin svært enkle konfigurator og bestillingsfunksjon for prøvekjøring.

- I tillegg til å levere veihjelp, vil vi også levere applikasjoner og digitale løsninger til både importør og kunde som gjør det enkelt å komme i kontakt med oss. Disse løsningene gjør det enklere for føreren å løse kjente problemer på stedet, slik at vi ikke behøver å rykke ut med bergingsbil. Applikasjonen gir også sanntid oppdatering på hvor redningsbilen befinner seg. Det er en god match mellom Viking og Xpeng i ønsket om å forenkle kundeopplevelsen, sier Sjur Jensen Bay, Chief Commercial Officer i Viking Assistance Group.

Samarbeidet innebærer at Vikings operatører vil ha full tilgang til alle Xpengs manualer og serviceinstruksjoner, som også fortløpende vil oppdateres.

Straks klart for Xpeng G3 på norske veier

Siden lanseringen av Xpengs inntreden i det norske markedet, har interessen vært enorm. Mer enn 4000 personer har meldt sin interesse til importøren, og Xpeng G3 er nominert til Årets Bil i Norge.

- Vi har jobbet knallhardt for å få alt på plass, med mål om å skape en så god kundeopplevelse som overhode mulig. Vi har valgt å inngå samarbeid med store, kjente aktører som sikrer at vi allerede fra første dag har et service- og verkstedtilbud med svært stor kapasitet. Dersom kundene har spørsmål eller problemer vil løsningen aldri vært langt unna, sier Espen Strømme.

De første bilene blir levert til norske kunder i månedsskiftet november/desember.

Kontakter

Espen Strømme
Daglig leder, Zero Emission Mobility AS
Tlf: +4799583597

Sjur Bay Jenssen
Chief Commercial Officer, Viking Assistance Group
Tlf: +47 90365768

Bilder

Espen Strømme, Daglig leder, Zero Emission Mobility AS
Espen Strømme, Daglig leder, Zero Emission Mobility AS
Last ned bilde
Sjur Bay Jenssen, Chief Commercial Officer, Viking Assistance Group
Sjur Bay Jenssen, Chief Commercial Officer, Viking Assistance Group
Last ned bilde

Om XPENG Norge

XPENG Norge
Solheimveien 62
1473 Lørenskog

99583597

XPENG Motors er en av Kinas ledende selskaper innen smarte elektriske biler. Selskapet designer, utvikler, produserer og selger smarte elbiler som er sømløst integrert med ny teknologi som AI og autonom kjøring. XPENG har satset på en egen utviklingsavdeling og intelligent produksjon for å gi sine kunder en bedre mobilitetsopplevelse. I dag jobber 43 % av de 3676 med utvikling og intelligente løsninger. Ledende eksperter fra internett-, bil- og teknologibransjen har gått sammen i ledelsen, med et åpent tankesett og en langsiktig sektorovergripende visjon. XPENG skal skape smarte elektriske biler bygd på teknologi og data, og forme fremtidens mobilitetsopplevelse. XPENG etablerer for tiden en norsk organisasjon. Elbilen XPENG G3 Smart SUV er allerede lansert på det norske markedet og flaggskipmodellen XPENG P7 lanseres i nær fremtid – med Norge som det første markedet i Europa.

Følg pressemeldinger fra XPENG Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra XPENG Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra XPENG Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom