Ving Norge

Ving og Åkestam Holst lanserer «ferieffekten»

Del
Vi kjenner til effekten alle sammen - den som skjer med oss når vi er på en skikkelig bra ferie. Forvandlingen som får alt til å føles bedre og lettere, litt som å sveve på en sky. Det er nettopp denne følelsen Norges største reisearrangør, Ving, vil formidle med sin nye sommerkampanje.

Vil skille seg ut med nytt begrep

«Ferieeffekten» skal beskrive følelsen av velvære man får på en skikkelig bra ferie, og det er det svenske reklamebyrået Åkestam Holst som har utviklet det kreative konseptet i samarbeid med Vings Inhouse-avdeling.

-          Ferieeffekten er mange ting. Den kan være å komme nærmere sine kjære, eller å føle seg modigere, morsommere, mer tilstedeværende og mindre stresset. Det er følelsen av at livet oppleves som lett og luftig, at du flyter fremover. I lanseringen er det nettopp denne universelle opplevelsen vi ønsker å formidle. En god følelse som kan varieres innenfor konseptet over tid, sier Filip Laurent, copywriter og senior partner i Åkestam Holst.

Stjerneregissert reklame

Bak produksjonen av reklamefilmene, som nylig ble spilt inn i Thailand, står blant andre den anerkjente produsenten Adam Berg. Han har tidligere produsert flere høyprofilerte reklamefilmer for internasjonale selskaper og er nå er aktuell med Netflix-actionfilmen «Black Crab», med Noomi Rapace i hovedrollen. Med «ferieeffekten» skaper Adam visuell magi ved å mikse akrobatikk i store høyder med en følelse av å sveve på skyer. Totalt er det produsert fire ulike filmer med taktiske budskap på 15 og 30 sekunder. Filmene vil være synlige på TV, YouTube og i egne kanaler.

-          Hele uttrykket i kampanjen oppleves som spennende, og filmene visualiserer følelsen av en skikkelig bra ferie på en fin og uventet måte. At vi fikk muligheten til å spille inn filmene i så vakre omgivelser var veldig inspirerende, og vi håper og tror at de vil vekke reiselyst, sier Ingrid Osa, Brand Manager i Ving Norge. 

Bred mediemiks

Kampanjen starter den 26. desember og vil vare frem til påske. I tillegg til reklamefilmer, vil den være synlig i en bred mediemiks. Den skal blant annet løftes frem digitalt og i radioreklame, men også i sosiale medier og i egne kanaler. Som vanlig kompletteres digital annonsering med reklame på trykk, først og fremst i dagspressen sine helgemagasiner, men også i utvalgte ukemagasiner.

 

Arbeidsgruppen til "ferieeffekten"

Vings Inhouse Marketing-avdeling under ledelse av Caroline Fondelius, Head of Inhouse Markering Production.

Åkestam Holst:

Johan Landin, AD

Filip Laurent, Copy

Stina Hansson/Sebastian Stüben, Strategi

Caroline Sjöström, Produksjonsleder

Jessica Morales, Prosjektleder

Johan Lindström, Byråprodusent

 

Bkry:

 Lotta Persson, Grafisk designer

BR:F:

 Adam Berg, Regissør

Ben Croker, Produsent

Dimona Fessahaye, Produksjonsleder

Nicke Johansson, Fotograf

Musikk:

Jenny Ring,Music Supervisor

Nyinnspilling av Bill Withers – Lovely Day produsert av Stefan Olsson med sang av Graciela Chin A Loi.

For å se denne videoen, må du gi ditt samtykke øverst på denne siden.Se reklamefilmen her.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Fra innspilling av reklamefilmen
Fra innspilling av reklamefilmen
Last ned bilde
Fra innspilling av reklamefilmen
Fra innspilling av reklamefilmen
Last ned bilde
Fra innspilling av reklamefilmen
Fra innspilling av reklamefilmen
Last ned bilde
Ving kampanjebilde
Ving kampanjebilde
Last ned bilde
Ving kampanjebilde
Ving kampanjebilde
Last ned bilde

Lenker

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

915 08 888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet. 

Følg pressemeldinger fra Ving Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Ving Norge

Vings flyselskap Sunclass Airlines innleder samarbeid med Nordic Electrofuel6.2.2023 12:33:02 CET | Pressemelding

Sunclass Airlines, en del av Ving / Nordic Leisure Travel Group, har inngått en intensjonsavtale med Nordic Electrofuel (NEF) i Norge. Selskapene skal samarbeide om å fremme utvikling av syntetisk flydrivstoff (e-fuel), og Sunclass tar sikte på å kjøpe NEFs produkter når disse kommer på markedet. Nordic Electrofuel forbereder byggingen av et (PtL) kraft-til-væske-anlegg av industriell størrelse på Herøya. Anlegget skal produsere e-fuel av vannkraft, vann og gjenbruk av uunngåelig CO2.

Ving spår 5 reisetrender for 20233.1.2023 16:47:04 CET | Pressemelding

Nok et spesielt reiseår kan legges bak oss, og selv om det kan føles fjernt med omfattende reiserestriksjoner nå, så er det faktisk ikke mer enn et år siden at dette var hverdagen. Dermed er det kanskje ikke så rart at 2022 var preget av et oppdemmet reisesug, og man kunne snakke om ketchupeffekten når alle ville reise ut og gjenoppdage verden igjen – noe som førte med seg utfordringer som passkø, flyplasskaos, flykanselleringer og streik. Deretter fulgte en stadig mer usikker situasjon i omverdenen med inflasjon og høye strømpriser. Til tross for dette tyder alt på at det fortsatt er et sterkt ønske om å reise blant nordmenn. I krystallkulen for 2023 ser Ving reisetrender preget av både sikkerhet og rimelige ferier, men også et ønske om å utforske både det kjente og lokale, så vel som det spektakulære og eksotiske.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom