Husbanken

Vil du ha en IT-jobb med mening?

Del

Da må du skynde deg å søke jobb i Husbanken i Bodø. Husbanken ansetter nå dyktige utviklere med hjerte for de som bruker digitale løsninger og Husbankens tjenester.

DIGITALE HODER: Husbankens avdelingsdirektør Therese Blomsø og digitaliseringsdirektør Anders Jørgensen (på skjermen) trenger minst fire utviklere i Bodø.
DIGITALE HODER: Husbankens avdelingsdirektør Therese Blomsø og digitaliseringsdirektør Anders Jørgensen (på skjermen) trenger minst fire utviklere i Bodø.

Husbanken skal bygge opp et IT-miljø i Bodø, og søker nå etter fire systemutviklere som skal jobbe med å utvikle digitale tjenester for Husbankens brukere. Front- og backendere kan også søke.

Viktig samfunnsoppdrag

- Vi er på utkikk etter deg som er glødende opptatt av å skape gode løsninger på brukerens premisser, sier direktør for Husbankens digitaliseringskontor, Anders Jørgensen.

Som utvikler i Husbanken bidrar du til å hjelpe folk som sliter på boligmarkedet av ulike grunner. De kan ha helsemessige, sosiale eller økonomiske utfordringer. Husbanken utvikler tjenester som skal bidra til å oppfylle visjonen «Alle skal bo godt og trygt».

- En systemutvikler er en programmerer som kan utvikle både frontend og backend, altså både det du ser og det du ikke ser når du bruker et program, app eller nettside, forklarer Jørgensen.

60 kompetente kolleger i ryggen

Husbanken har et stort teknisk miljø med høy kompetanse og oppdatert teknologi og metodikk. Digitaliseringskontoret har rundt 60 faste årsverk fordelt på fire avdelinger: IT utvikling, IT forvaltning, IT arkitektur og IT prosess. Bodøteamet skal ligge under IT utvikling. Husbanken har også rundt 25 innleide konsulenter til enhver tid.

- Samlet består altså Digitaliseringskontoret av ca 85 fremoverlente, dyktige og hyggelige kollegaer som spenner fra arkitekter, backend-, frontend- og fullstackutviklere, UX, testere og prosjektledere, forteller Jørgensen.

Nye ideer er velkomne

Han legger til at kontoret har stor takhøyde for å teste ut nye ideer og løsninger. Han begynner så å bruke kryptiske begreper som vanlig dødelige kanskje ikke forstår så mye av. Ord som mikrotjenestearkitektur, Angular, Spring boot, NoSQL-databaser, testautomatisering, Cypress, Selenium, Cucumber, DevOps, OpenShift, IntelliJ, Jira, BitBucket og Confluence bare faller ut av munnen på han.

- Men konklusjonen er at som systemutvikler hos oss får du jobbe med å utvikle samfunnskritiske systemer i en visjonær bank med et viktig samfunnsoppdrag, sier Jørgensen.

Therese Blomsø som har kontor i Bodø vil lede det nye teamet som konstituert avdelingsdirektør på IT utvikling.

- På sikt vil IT utvikling mest sannsynlig ledes fra Drammen, men vi ser uansett for oss at en av de som ansettes i Bodø skal få et teamlederansvar, sier Blomsø.

Hvis oppbygginga av et IT-team i Bodø går bra, kan det bli flere ansettelser etter hvert.

28 lokale kolleger

I Husbankens lokaler i Bodø sitter det 28 andre dyktige medarbeidere. 17 av dem jobber på det sentrale kontoret for Økonomi og fellestjenester, mens 11 er fordelt på lån og tilskudd, kommune og marked, IT forvaltning og kommunikasjon. De 11 blir også fjernledet fra andre steder i landet.

- Vi er altså vant til å ha mange fagfolk på ulike områder, fjernledet og nærledet, under samme tak. Og Bodøkontoret er berømt, i hvert fall internt i Husbanken, for sitt gode arbeidsmiljø, ler Therese Blomsø.

Det sosiale livet har selvsagt vært preget av korona det siste halvannet året også i Bodø.

- Men vi har tradisjonelt hatt sosiale aktiviteter for en hver smak. Lønningspils, fjelltur, vinlotteri, kakefredag, samlinger både innenbys, utenbys og utenlands. Også i koronatida har vi prøvd å holde liv i arbeidsmiljøet, både digitalt og fysisk når smittesituasjonen tillot det, forteller hun.

Kontoret har dessuten helt nyoppussede lokaler med havutsikt midt i hjertet av Bodø. Så det er ikke noe mer å fundere på. Løp og søk!

Finn mer info og søk her

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

DIGITALE HODER: Husbankens avdelingsdirektør Therese Blomsø og digitaliseringsdirektør Anders Jørgensen (på skjermen) trenger minst fire utviklere i Bodø.
DIGITALE HODER: Husbankens avdelingsdirektør Therese Blomsø og digitaliseringsdirektør Anders Jørgensen (på skjermen) trenger minst fire utviklere i Bodø.
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Husbanken

Husbanken
Husbanken
Grønland 53
3045 Drammen

22 96 16 00http://www.husbanken.no

Husbanken setter i verk regjeringens boligsosiale politikk. Gjennom virkemidler som bostøtte, lån, tilskudd, kompetanseoverføring og kunnskapsutvikling støtter vi kommunene faglig og økonomisk i deres arbeid med å hjelpe vanskeligstilte på boligmarkedet. Andre sentrale samarbeidspartnere er velferdsaktører, byggenæringen og kunnskapsmiljøer.

Våre om lag 300 ansatte er fordelt på kontorer i Drammen (hovedkontor), Oslo, Arendal, Bergen, Trondheim, Bodø og Hammerfest.

Husbanken er underlagt Kommunal- og moderniseringsdepartementet.

Følg pressemeldinger fra Husbanken

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Husbanken på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Husbanken

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom