Vakker duett fra Ida Jenshus og Rasmus Rohde ⭐️

Del

Singelen "Fin dag" er ute nå!

Foto: Marthe A. Vannebo
Foto: Marthe A. Vannebo

Hør "Fin dag" her!

Første gang vi hørte duoen Ida Jenshus og Rasmus Rohde, var på samarbeidet "Har du glemt" fra 2018. Duetten fikk strålende mottakelse, og var en smakebit på hva vi kunne vente oss når singer-songwriteren fra Steinkjer tok morsmålet i bruk, og komponerte sammen med Rasmus Rohde, best kjent fra prisvinnende barnemusikk i Rasmus og Verdens Beste Band.

Vi kan nå presentere den nydelige singelen "Fin dag". Sangen ble skrevet på et hotellrom på en turné for noen år siden, spilt inn i sommer og hentet frem til duoens juleturné i desember 2020.

Dropbox med wav, cover og bilder

Tittelen sender umiddelbart tankene til Lou Reed og hans "Perfect Day", og det er ingen tilfeldighet.

- Vi har sågar tatt oss den frihet å sitere ham på slutten, med linja ”You just keep me hanging on", forklarer duoen. 

- Sangen handler om isolasjon. Å befinne seg i hver sin verden, hver sin boble, og ikke kunne møtes. Om å være sammen uten å være sammen. Å savne. Å tilhøre. Å lengte etter å ha noen å dele tiden med. 

"Fin dag" setter ord på det mange av oss har kjent på det siste året, og gir oss litt håp i mørketiden.Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Marthe A. Vannebo
Foto: Marthe A. Vannebo
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Drabant Music

Drabant Music
Drabant Music
Akersgaten 7
0158 Oslo

http://www.drabantmusic.no

Jeg tror ikke på sjangere, jeg tror på musikk som har et punkt hvor du treffer et annet menneske. (Ole Paus)

Vi representerer deLillos, CC Cowboys, Oslo Ess, The Dogs, Ole Paus, Savoy, Anja Garbarek, Ida Jenshus, Inge Bremnes, Knut Anders Sørum, Magne Furuholmen, Anna Kajander, Temporary, Marianne Sveen, Raga Rockers, Michael Krohn, Lila, Falkevik, Viktor Wilhelmsen, Tommy Tokyo, WE, Rokusho, Narum, Casa Murilo, Munroe / Knutsen, Waaktaar & Zoe, The Sleepends, Beckstrøm Kvartett, Ingrid Lovise, Trang Fødsel, Zuma, Pine Lake, daelen, Follow That Dream, The Contenders og 4ETG. 

Følg saker fra Drabant Music

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Drabant Music på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Drabant Music

Ingrid Lovise ute med låt fra debutalbum!19.2.2021 07:02:49 CETPressemelding

Ingrid Lovise er klar med singelen “Rid of Me” og etablerer med den, det kommende debutalbumet som et prosjekt med dybde og kontraster. I likhet med låten “Let You Go” som kom ut i oktober 2020, har låten “Rid of Me” en sår, men sterk tekst. Den dreier seg om vissheten om at uansett hvor vondt det er å bli forlatt, så er relasjoner frivillige og det er det som er så vakkert og skummelt med dem. Hør låten HER. – «Dette er min tyngste låt hittil og dette er en sang som handler om å ta ansvar for sine egne følelser. Dette er ikke nødvendigvis en kjærlighetssang, understreker Ingrid Lovise. Tematikken kan også passe i vennskap og jeg går ofte vandrende ned “Rid of Me–lane”, legger hun til med et smil.» - Ingrid Lovise Ingrid Lovise synger og spiller akustisk gitar på låten og Marius Simonsen spiller trommer. Det er Kyrre Fritzner som er produsent. Dropbox med WAV, cover, bilder, label copy

Osa fra El Caco slipper tredje singel fra soloprosjektet!19.2.2021 07:01:26 CETPressemelding

Siden oppstarten i 1998, har El Caco med sine sju album og utallige konserter satt et varig preg på norsk rockehistorie. Men for vokalist og frontfigur Øyvind Osa har ønsket om å lage musikk som ikke nødvendigvis lar seg framføre med det nå 22 år gamle hjertebarnet blitt en realitet. Våren 2020 etablerte han seg som soloartist under navnet Osa og han er nå aktuell med den tredje låta "The Road". Hør låten HER. Låta startet som en møkkete og tradisjonell americanalåt men har utviklet seg siden den gang. Den ferske låta leker med referanser fra Tom Petty og Beach Boys, som også gjorde selve innspillingen noe humørfylt. Arve Isdal fikk i oppgave å legge til en solo, og jammen resulterte det i et snev av Mark Knopfler også. Singlene «Sommerfulgt», «The Stranger» og nå «The Road» er et resultat av alt Osa har ruget på lenge; en salig blanding av folk, vise, blues og country, og til og med et hint av disco. - "Koringer har jeg, med hånden på hjertet, aldri vært i nærheten av å lage tidligere

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom