Lundevall slipper sin første singel under eget navn!

Del
Lars Lundevall, kjent som gitaristen i deLillos, slipper singelen "Kjedelig" i dag
Foto: Malin Westermann
Foto: Malin Westermann

Hør "Kjedelig" her

Lars er en mann på 52 år som bor på Ullevål. Han er en ganske vanlig fyr som lager ganske vanlig gitarbasert popmusikk. Lars har også et ganske vanlig liv, kanskje med unntak av at han, på tross av sine nesten tretti år i et av Norges mest legendariske band, fortsatt er kjent som "han nye gitaristen".

Som de fleste av oss andre lurer Lars på sin plass i dette livet og hva det egentlig betyr alt sammen. Lars er eksepsjonelt lite glad i toppturer, og eksepsjonelt glad i god rødvin. Og kanskje er det det mest eksepsjonelle med han. Noen ville kanskje kalt han kjedelig. Og Lars ville svart "er det så galt å være kjedelig, da?"

"Kjedelig" er første singel fra EP-en "Sanger 5stk" som slippes høsten 2022.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Malin Westermann
Foto: Malin Westermann
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Drabant Music

Drabant Music
Drabant Music
Akersgaten 7
0158 Oslo

Jeg tror ikke på sjangere, jeg tror på musikk som har et punkt hvor du treffer et annet menneske. (Ole Paus)

Vi representerer deLillos, CC Cowboys, Oslo Ess, The Dogs, Ole Paus, Raga Rockers, Michael Krohn, Savoy, Anja Garbarek, Ida Jenshus, Inge Bremnes, Knut Anders Sørum, Magne Furuholmen, Marianne Sveen, Anna Kajander, Klossmajor, Bresk, Temporary, Lila, Falkevik, Viktor Wilhelmsen, Tommy Tokyo, WE, Narum, Casa Murilo, Waaktaar & Zoe, Beckstrøm Kvartett, Ingrid Lovise, Rokusho, Trang Fødsel, 4ETG m.fl.