Ny topplåt fra Klossmajor!

Del
I dag slipper Klossmajor siste singel før debutalbumet "Ordner seg for snille jenter" kommer i april. "Peaka" er en groovy låt om å holde seg på samme sted, og ikke peake før man er klar!
Foto: Guro Sommer
Foto: Guro Sommer

Hør "Peaka" her

"Peaka handler om hvor man er i livet og om hvor lett det er å sammenligne seg med andre. Plutselig har de du gikk på ungdomsskolen med kids og strålende karrierer, og du ser inn fra utsiden og lurer på hvordan de har rukket alt sammen. Men så gjelder det kanskje å vende blikket innover, og få med seg sin egen ferd." - Klossmajor

Klossmajor har etablert seg som et sterkt liveband på Norges pop- og jazzscener de siste årene og slipper sitt debutalbum 8. april. De tre vokalistene Karoline Karlsen, Dorothea Økland og Maja Sørbø veksler på å være i front med sterke vokalharmonier, fløyelsmyke melodier og innslag av rap. Vokalistene har med seg et stødig liveband hvor digge korder møter spenstige bass og trommer.

Peaka ute nå - enjoy!

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Drabant Music

Drabant Music
Drabant Music
Akersgaten 7
0158 Oslo

Jeg tror ikke på sjangere, jeg tror på musikk som har et punkt hvor du treffer et annet menneske. (Ole Paus)

Vi representerer deLillos, CC Cowboys, Oslo Ess, The Dogs, Ole Paus, Raga Rockers, Michael Krohn, Savoy, Anja Garbarek, Ida Jenshus, Inge Bremnes, Knut Anders Sørum, Magne Furuholmen, Marianne Sveen, Anna Kajander, Klossmajor, Bresk, Temporary, Lila, Falkevik, Viktor Wilhelmsen, Tommy Tokyo, WE, Narum, Casa Murilo, Waaktaar & Zoe, Beckstrøm Kvartett, Ingrid Lovise, Rokusho, Trang Fødsel, 4ETG m.fl.