Norges Ishockeyforbund

Utsatte kamper i Fjordkraft-ligaen, Kvinner Elite og 1 div menn

Del

NIHF presiserer at utsatte kamper innen topphockeyen, definert som Fjordkraft-ligaen, Kvinner Elite og 1. div. menn senior, vil bli satt opp igjen, også etter 1. desember.

NIHF presiserer at utsatte kamper innen topphockeyen, definert som Fjordkraft-ligaen, Kvinner Elite og 1. div. menn senior, vil bli satt opp igjen, også etter 1. desember. NIHF ønsker at disse seriene ferdigspilles med det antall kamper som er satt opp, og har derfor prioritert disse. Det samme gjelder for barneidretten (U8-U13).

Kamper i serier utenfor dette nivået, terminfestet etter 1. desember, som ikke kan spilles på oppsatt dato, vil bli endelig avlyst. Dette gjelder kamper i ungdomsishockeyen (U14 til U21). 

Årsaken til dette er at alle våre kamper spilles i de samme hallene, og vi ønsker med dette å sikre gjennomføringen av topphockeyen, samt aktiviteten til de aller minste.

Nøkkelord

Lenker

Om Norges Ishockeyforbund

Norges Ishockeyforbund
Norges Ishockeyforbund
Sognsveien 75J
Oslo

(+47) 21 02 90 00http://www.hockey.no

Følg saker fra Norges Ishockeyforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Ishockeyforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges Ishockeyforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom