YS

Uravstemning: Ja til lønnsoppgjøret i staten

Del

Medlemmene i forbundene i hovedsammenslutningen YS Stat har sagt ja til resultatet i årets lønnsoppgjør.

Pål N. Arensen, leder YS Stat
Pål N. Arensen, leder YS Stat

Tirsdag 24. mai ble det enighet i meklingen mellom staten og YS Stat i årets lønnsoppgjør. Nå har oppgjøret vært på uravstemning, hvor 40 prosent av medlemmene deltok. 84 prosent stemte ja, 16 prosent nei.

Avstemningen er å regne for rådgivende, og styret i YS Stat fulgte opp med et enstemmig ja. 

- YS Stat er fornøyd med et tydelig svar fra medlemmene på viktige endringer i tariffavtalen og det historiske faktum at vi forhandlet fram et bedre økonomisk resultat enn frontfaget, sier YS Stats leder, Pål N. Arnesen.

YS Stat forhandler på vegne av følgende YS-forbund som har medlemmer i staten: Befalets Fellesorganisasjon, Delta, Finansforbundet, Kriminalomsorgens Yrkesforbund, Norsk Tollerforbund, Parat, Skatteetatens Landsforbund, Skolelederforbundet og STAFO. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Pål N. Arensen, leder YS Stat
Pål N. Arensen, leder YS Stat
Last ned bilde

Om YS

YS
YS
Lakkegata 23
0187 Oslo

http://www.ys.no

YS er en partipolitisk uavhengig hovedorganisasjon. YS forhandler om lønns- og arbeidsvilkår på vegne av 229 000 medlemmer i våre 12 YS-forbund.

Følg pressemeldinger fra YS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra YS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra YS

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom