RiksTV

TV-distributøren RiksTV fortsetter å vokse i fibermarkedet

Del

TV-distributøren RiksTV har signert ny og utvidet avtale med OBOS OpenNet om levering av TV-tjenester via deres nett.

Administrerende direktør Jérôme Franck-Sætervoll i RiksTV
Administrerende direktør Jérôme Franck-Sætervoll i RiksTV

Åpent nett og valgfrihet 

OBOS OpenNet leverer åpne, sikre fibernett av høy kvalitet til boligselskap, der flere tjenesteleverandører gis mulighet til å tilby Internett- og/eller TV-tjenester til beboerne. Det blir stadig mer interesse rundt løsningen med et åpent nett, og OBOS OpenNet opplever stor kundevekst og har store ambisjoner fremover. 

 - Vi er godt fornøyd med å ha inngått en ny avtale med OBOS OpenNet som en del av et tilbud som sikrer de enkelte borettslag og kunder reell valgfrihet. I konkurranse med andre TV løsninger mener vi vårt tilbud vil stå seg godt. Vi kan tilby det beste innholdet innen nyheter, sport og underholdning – samt det beste innen film og serier fra blant andre HBO Nordic og Paramount+, sier administrerende direktør Jérôme Franck-Sætervoll i RiksTV. 

- Vi har samarbeidet med RiksTV i flere år nå, og ser positivt på den nye avtalen som styrker samarbeidet ytterligere. Vi ser at markedet begynner å vise stadig større interesse for full valgfrihet på internett og TV, og RiksTV med sitt tilbud og innhold passer godt inn i vår åpne modell, sier daglig leder i OBOS OpenNet Bjørn Isaksen.

RiksTV vokser, via partnere, i fibermarkedet. 

RiksTV har det siste året kunnet vise til en sterk kundevekst via fiber. Tall fra NKOM rapporten for 2020 viser en vekst på 41%. 

- Vi er godt fornøyd med utviklingen både i antall partnere og kundeveksten vår via fiber. Tallene så langt i år viser det samme som 2020 tallene - vi fortsetter å vokse. 

TV-distributøren opplever god pågang av fiberselskaper som ønsker å tilby kundene sine RiksTV.

- Stadig flere fiberleverandører tar nå kontakt med oss da de og kundene ønsker våre TV- og underholdningstjenester. Det setter vi stor pris på og vi er stadig på jakt etter flere partnere som ønsker å tilby sine kunder økt valgfrihet, forteller Jérôme Franck-Sætervoll.

TV-distributøren RiksTV ble etablert i 2005 for å satse på det digitale bakkenettet. Nå satser RiksTV på internett, fiber og digitalt bakkenett.

- Vi blir mer og mer uavhengig av distribusjonsform. Vi leverer de beste TV- og underholdningstjenestene totalt, uavhengig av form for distribusjon, sier Jérôme Franck-Sætervoll i RiksTV.

Nøkkelord

Kontakter

For mer informasjon, kontakt Ole Andre Skarbøvik i RiksTV på 928 49 343 eller ole.skarbovik@rikstv.no og/eller daglig leder Bjørn Isaksen i OBOS OpenNet på info.opennet@obos.no

Bilder

Administrerende direktør Jérôme Franck-Sætervoll i RiksTV
Administrerende direktør Jérôme Franck-Sætervoll i RiksTV
Last ned bilde
Daglig leder i OBOS OpenNet Bjørn Isaksen
Daglig leder i OBOS OpenNet Bjørn Isaksen
Last ned bilde

Om RiksTV

RiksTV
RiksTV
Postboks 393 Økern
0513 OSLO

22 88 37 90http://www.rikstv.no

RiksTV har snaue 250 000 kunder, og er Norges eneste TV-distributør som gir deg digital-TV via antenne, internett og fiber. I tillegg til tilgang via SMART-boks er RiksTV tilgjengelig via apper til Apple TV, mobil, nettbrett og via nett-TV. Ifølge Norsk Kundebarometer 2018 har RiksTV de mest fornøyde kundene i kategorien TV-distribusjon. 

RiksTV tilbyr digital-TV i det digitale bakkenettet, som 98 prosent av husstandene og ca. 90 prosent av fritidsboligene i vårt langstrakte land kan få inn med vanlig TV-antenne.

Kapasiteten i det digitale bakkenettet disponeres av NRK og RiksTV. NRKs TV- og radiokanaler er fritt tilgjengelig i det digitale bakkenettet, mens alle øvrige kanaler og innhold er en del av RiksTVs tilbud. RiksPakken er RiksTVs største og mest populære kanalpakke.

Følg pressemeldinger fra RiksTV

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra RiksTV på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra RiksTV

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom