RiksTV

TV 2 Sumo inkluderes i strømmetjenesten Strim

Del

Strømmetjenesten Strim vil nå også inkludere TV 2s strømmetjeneste, TV 2 Sumo. Fra før har Strim-kundene hatt tilgang til et utvalg TV kanaler fra TV 2, i tillegg til en rekke andre strømmetjenester som HBO Nordic og Viaplay. Nå utvides dette tilbudet betraktelig.

Strømmetjenesten Strim har de to siste årene samlet de største strømmetjenestene og innhold fra TV i en enkel tjeneste. Den nye avtalen med TV 2 gjør nå at alt innholdet fra mediehuset blir tilgjengelig. Strim leverer derfor nå et komplett tilbud og er en fullgod erstatning til det tradisjonelle TV-abonnementet. Fra før er TV kanaler fra NENT, Discovery, Disney og BBC, samt strømmetjenestene Viaplay, HBO Nordic og Paramount+, en del av Strim. 

Strim blir de første til å inkludere TV 2 Sumo som en del av en annen strømmetjeneste. TV 2 Sumo Film og Serier vil bli inkludert i hovedpakken, og kundene kan enkelt kjøpe seg opp til resten av TV 2s programmer og innhold.

-Strim er Norges mest komplette strømmetjeneste, og vi ønsker å samle det beste og viktigste film-, serie- og sportsinnholdet i en enkel tjeneste. Vi er veldig fornøyde med nå å kunne legge strømmetjenesten TV 2 Sumo og TV 2s sportsinnhold til i et allerede godt innholdstilbud. Det er en historisk og veldig viktig avtale for oss sier administrerende direktør Jérôme Franck-Sætervoll i RiksTV, som står bak strømmetjenesten Strim. 

 - Strømmetjenestene blir bare viktigere og viktigere i folks hverdag. TV 2 må være der folk er til enhver tid, og fylle den tiden med programmer, filmer og serier som betyr noe for dem. Avtaler som denne med Strim er derfor viktige for å sikre bred tilgang samtidig som vi bevarer redaksjonell kontroll, sier Olav T. Sandnes, sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2. 

Strim-kundene må imidlertid smøre seg med noen ukers tålmodighet før de får tilgang til TV 2 Sumo. Det gjenstår noe teknisk arbeid før lansering. Avtalen med TV 2 gir også Strim tilgang til TV 2 Sport 1 og 2, samt muligheten til å tilby Sumo Premier League og sport. Sportslanseringen vil Strim-gjengen komme tilbake til noe senere. 

 -Helt siden lanseringen har jeg sagt at den dagen vi lanserer sport så skal vi gjøre det skikkelig. Nå løsner det litt på innholdssiden, og vi har en bra pakke klar veldig snart. Det skjer utrolig mye spennende i Strim om dagen, det er veldig gøy at vi får med flere innholdsleverandører og jeg kan allerede nå avsløre at det kommer flere spennende nyheter utover våren, avslutter en hemmelighetsfull Jérôme Franck-Sætervoll. 

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Administrerende direktør Jérôme Franck-Sætervoll i RiksTV og Olav T. Sandnes, sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2 er fornøyd med den nye avtalen.
Administrerende direktør Jérôme Franck-Sætervoll i RiksTV og Olav T. Sandnes, sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2 er fornøyd med den nye avtalen.
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde

Om RiksTV

RiksTV
RiksTV
Postboks 393 Økern
0513 OSLO

22 88 37 90http://www.rikstv.no

RiksTV har snaue 250 000 kunder, og er Norges eneste TV-distributør som gir deg digital-TV via antenne, internett og fiber. I tillegg til tilgang via SMART-boks er RiksTV tilgjengelig via apper til Apple TV, mobil, nettbrett og via nett-TV. Ifølge Norsk Kundebarometer 2018 har RiksTV de mest fornøyde kundene i kategorien TV-distribusjon. 

RiksTV tilbyr digital-TV i det digitale bakkenettet, som 98 prosent av husstandene og ca. 90 prosent av fritidsboligene i vårt langstrakte land kan få inn med vanlig TV-antenne.

Kapasiteten i det digitale bakkenettet disponeres av NRK og RiksTV. NRKs TV- og radiokanaler er fritt tilgjengelig i det digitale bakkenettet, mens alle øvrige kanaler og innhold er en del av RiksTVs tilbud. RiksPakken er RiksTVs største og mest populære kanalpakke.

Følg pressemeldinger fra RiksTV

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra RiksTV på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra RiksTV

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom