Bauer Media AS

Tuva Fellman til Radio Norge: – Skal gi alt jeg har!

Del
Den populære programlederen er tilbake på radio etter flere år i tv-universet. Det er Radio Norge som har slått kloa i den allsidige personligheten, og hun blir å høre på lufta lørdager fremover.
Tuva Fellman blir programleder på Radio Norge.
Tuva Fellman blir programleder på Radio Norge.

Tuva Fellman er kjent fra både radio og TV. Hun jobbet i NRK P3 i ti år som programleder for Juntafil, Verdens Rikeste Land og I karantene. I 2021 gikk hun over til Warner Bros. Discovery og ledet tv-programmene Naked Attraction og Love IRL. Hun driver også den ukentlige podkasten Fødselspodden for Podimo.

– Jeg gleder meg enormt til å sende radio igjen! Nå er det mange år siden jeg har vært på lufta og vært med på de magiske mulighetene radio er og gir. Jeg blir altså så gira av å tenke på at jeg skal få ta del i folks hverdag, enten det er på jobben, i bilen, på hytta eller hjemme. Det blir også utrolig spennende å få prøve seg hos Radio Norge, og jeg gleder meg til å gi alt jeg har, sier Fellman.

– Vi er kjempeglad for at Tuva vil jobbe for oss! Hun er en av Norges beste programledere, med en personlighet og utstråling som kommer ut av høyttaleren og vil glede Radio Norges lyttere, sier programsjef i Radio Norge, Svein Mellgren.

Radio Norge er en del av Bauer Media, som står bak en rekke radiokanaler som Radio Vinyl, Radio Rock og Topp 40 i tillegg til en stor portefølje av podkaster som Henlagt og Siri og de gode hjelperne.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Tuva Fellman blir programleder på Radio Norge.
Tuva Fellman blir programleder på Radio Norge.
Last ned bilde

Om Bauer Media AS

Bauer Media AS
Bauer Media AS
Jernbanetorget 4A
0154 OSLO

22023200https://www.bauermedia.no/

Bauer Media Norge driver de riksdekkende reklamefinansierte radiokanalene Radio Norge, Radio Rock, Radio Topp 40, Radio Vinyl, Radio Norsk Pop, P24-7 MIX og Radio KISS. Vi har 1.6 millioner lyttere i uken. Selskapet har ca. 60 ansatte i Bergen og Oslo, med samarbeidspartnere over hele verden.

Følg pressemeldinger fra Bauer Media AS

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Bauer Media AS på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Bauer Media AS

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom