Color Line

Trinn 2 åpner for gradvis oppstart med Color Line tur/retur Kiel

Del

Regjeringen har i dag gitt klarsignal til en gradvis gjenåpning av samfunnet gjennom å implementere trinn 2. Med den gradvise gjenåpningen legger regjeringen igjen til rette for tur/retur gjester fra Oslo. Konsernsjef Trond Kleivdal i Color Line sier at det er en gledens dag for rederiets ansatte og alle gjestene som har ventet på muligheten til igjen å kunne reise med MS Color Fantasy og MS Color Magic. Åpningen for tur/retur gjester fra Oslo betyr en gradvis oppstart mot normalisering.

Konsernsjef Trond Kleivdal
Konsernsjef Trond Kleivdal

I første omgang vil tilbudet gjelde passasjerer som vil starte i Oslo og være om bord under hele reisen uten å gå i land i Kiel. Ilandstigning vil først skje ved retur Oslo og vil ikke medføre karanteneplikt. Skipene kan også ta om bord yrkessjåfører som gjennomfører varetransport mellom Tyskland og Norge.

- Igangsettelsen vil følge de retningslinjer for smittevern som vil gjelde, og som er viktig for å skape trygge og gode rammer for gjestene og de ansatte, sier konsernsjef Trond Kleivdal. Color Line har gode rutiner for smittevern og selskapet var det første i Norge som ble verifisert av DNV for rederiets systemer knyttet til håndtering av smittevern om bord på skipene og på terminalene.

Tur/retur tilbudet starter med Color Magic med første avgang 9. juni og Color Fantasy 24. juni. Det vil bli innført egne rederikrav for reisen som et ekstra trygghetstiltak. Disse og andre reiseråd vil stå beskrevet på nettsiden til Color Line, og vil også fremkomme når passasjerene bestiller reisen.

Den gradvise gjenåpningen av Norge gir et viktig signal, men det mest kraftfulle enkelttiltaket for å gjenreise reiselivsnæringen er å åpne grensene til Norden og Tyskland i sommer. - Også i dette perspektivet er nyheten i dag om en gradvis gjenåpning av samfunnet et viktig signal, sier konsernsjef Trond Kleivdal. Med en åpning til Norden og Tyskland, vil Color Line kunne bidra til å trygge tusenvis av norske arbeidsplasser i reiselivet.

Color Line er i dag det eneste rederiet i den internasjonale passasjer- og godstrafikken til og fra Norge med alle skip i norsk skipsregister, norsk eierskap og med norsk hovedkontor.

Kontakter

Bilder

Konsernsjef Trond Kleivdal
Konsernsjef Trond Kleivdal
Last ned bilde
MS Color Magic på vei ut Oslofjorden.
MS Color Magic på vei ut Oslofjorden.
Last ned bilde

Om Color Line

Color Line
Color Line
PB 1422 Vika
0115 Oslo

22 94 44 00http://www.colorline.no

Color Line AS er Norges største og et av Europas ledende cruise- og transportrederier, med rundt 2 000 ansatte i fire land. Color Line har en årsomsetning på over NOK 5 milliarder, og frakter årlig om lag 3,8 millioner reisende, 900 000 personbiler og 180 000 fraktenheter til og fra Norge. Rederiet har en flåte på syv skip, og operer fire internasjonale fergelinjer mellom syv havner i Norge, Tyskland, Danmark og Sverige. Color Line er i dag det eneste rederiet i den internasjonale passasjer- og godstransporten mellom Norge og utlandet med alle skip i norsk skipsregister og med norsk hovedkontor, og har som visjon å bli «Europas beste rederi innen cruise og transport». Color Line skal være en pådriver for bærekraftige løsninger og grønn omstilling

Følg pressemeldinger fra Color Line

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Color Line på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Color Line

Color Line varsler permittering av ytterligere 700 ansatte20.12.2021 13:01:12 CET | Pressemelding

Som følge av regjeringens strenge smittevernstiltak, har Color Line besluttet å ta M/S Color Magic midlertidig ut av drift på ruten Oslo-Kiel fra 29. desember og søsterskipet M/S Color Fantasy fra 10. januar. Beslutningen vil innebære varsel om permittering til i overkant av 700 ansatte. Color Line opplevde god etterspørsel på alle sine ruter i perioden fra Norge og destinasjonslandene gjenåpnet i løpet av september og frem til innføringen av nye smittevernstiltak i desember.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom