Diakonhjemmet

Torkil Sletten går fra Bane NOR til Diakonhjemmet

Del

Torkil Sletten har takket ja til stillingen som direktør for økonomi, finans og verdiforvaltning og begynner på Diakonhjemmet 1. desember.

Ny direktør for økonomi, finans og verdiforvaltning  ved Diakonhjemmet, Torkil Sletten.
Ny direktør for økonomi, finans og verdiforvaltning ved Diakonhjemmet, Torkil Sletten.

Torkil Sletten er finansdirektør i Bane NOR og har siden 2017 vært sentral i å bygge opp selskapets finansavdeling. Før Bane NOR jobbet han flere år i Hydro, hvor han bla. ledet konsernets avdeling for strategi- og industrianalyse. Sletten har erfaring både fra offentlig og privat sektor, tidligere erfaring som business controller og revisor i PwC. Han er utdannet siviløkonom.

– Jeg er veldig glad og takknemlig for tilbudet om å jobbe for Diakonhjemmet. Organisasjonen har en lang og stolt historie og det var veldig lett å kjenne seg igjen i formålet til Diakonhjemmet. Jeg er heldig som vil kunne kombinere min erfaring og bakgrunn med et så tydelig samfunnsoppdrag og bidra til Diakonhjemmets videre utvikling, sier Sletten. 

– Jeg gleder meg veldig til å begynne og til å bli kjent med organisasjonen, med virksomhetene, med utviklingsplaner og -arbeid. Men aller mest ser jeg frem til å bli kjent med dere som jobber her, sier Torkil Sletten.

Solid erfaring og relasjonell kompetanse

Eiendomsbesittelse, -forvaltning og –utvikling er siden 1893 og også nå et viktig virkemiddel for å realisere Diakonhjemmets formål, strategi og mål. 

– Torkil har erfaring og kompetanse innen investeringer, forvaltning og utvikling av eiendom. I tillegg har han gjennom hele rekrutteringsprosessen fremstått som en person med sterk integritet. Han er verdi -og formålsdrevet i sine beslutninger; egenskaper vi var spesielt ut etter å finne i søkermassen, sier administrerende direktør og forstander Ingunn Moser.

– Diakonhjemmet og våre virksomheter utgjør en meget kompleks struktur og organisering.  Torkils gode relasjonelle og nettverksskapende egenskaper vil uten tvil være nyttige arbeidsverktøy i hverdagen, fortsetter Ingunn. Jeg ser frem til å ta Torkil om bord i vårt fantastiske utviklingsarbeid, avslutter en fornøyd administrerende direktør.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Ny direktør for økonomi, finans og verdiforvaltning  ved Diakonhjemmet, Torkil Sletten.
Ny direktør for økonomi, finans og verdiforvaltning ved Diakonhjemmet, Torkil Sletten.
Last ned bilde

Om Diakonhjemmet

Diakonhjemmet
Diakonhjemmet
Sørkedalsveien 43
0369 Oslo

22 45 15 00https://www.diakonhjemmet.no

www.diakonhjemmet.no
www.diakonhjemmethage.no

 

Følg pressemeldinger fra Diakonhjemmet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Diakonhjemmet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Diakonhjemmet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom