Grappa Musikkforlag AS

Tomine Mikkeline aktuell med ny versjon av Joni Mitchell klassiker - "Circle game"

Del
Siste singel er ute fra kommende album "Joni", der hun tolker et bredt utvalgt fra Mitchell sin lange, innholdsrike karriere.
Cover: "Circle Game" - Tomine Mikkeline
Cover: "Circle Game" - Tomine Mikkeline

LYTT HER 

Den unge lovende artisten Tomine Mikkeline Eide ble tidlig lagt merke til i hjembyen Bergen, for sitt sangtalent. Hun har opptredd som solist i Grieghallen ved flere anledninger, blant annet med Bergen Filmharmoniske Orkester, Forsvarets Musikkorps og Ung Symfoni. Hun har også opptrådd under festspillene i Bergen. For tiden er hun på turné i England. 

Eide har en stor kjærlighet for Joni Mitchell og har plukket ut sine favoritter fra den kjente sangerens katalog, som hun tolker på kommende album. Albumet "Joni" kommer 24.februar.

– For fire år siden startet jeg så smått å røre borti Joni Mitchell låtene. Jeg satt en hel helg og lyttet gjennom absolutt alt hun har gitt ut. Det resulterte i 20 låter som igjen ble til de 10 som jeg har spilt inn på albumet som kommer i Februar, forteller Tomine Mikkeline.

Den unge lovende sangeren er for øyeblikket på turne i England

Da jeg startet på prosjektet med å plukke ut låter som skulle spilles inn, lyttet jeg gjennom absolutt alt Joni Mitchell har skrevet og spilt inn på en helg. Til slutt satt jeg igjen med de ti låtene som jeg nå har spilt inn. Alle disse ti sangene har unike historier og budskap samt er mine absolutte favoritter av henne. Det har vært en krevende, men ekstremt lærerik og nydelig prosess. Krevende fordi Joni Mitchell er sangteknisk veldig utfordrende å synge, og nydelig fordi jeg har blitt veldig glad i disse historiene som er ikledd nye og helt spesielle musikalske arrangementer, forteller Tomine.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Cover: "Circle Game" - Tomine Mikkeline
Cover: "Circle Game" - Tomine Mikkeline
Last ned bilde

Lenker

Om Grappa Musikkforlag AS

Grappa Musikkforlag AS
Grappa Musikkforlag AS
Akersgata 7
0158 Oslo

23 35 80 00http://www.grappa.no/no

Grappa Musikkforlag A/S ble etablert i 1983 og er et av Norges største uavhengige plateselskap. I år 2023 har Grappa 40 års jubileum. 

Grappa Musikkforlag har gitt ut over fire tusen album spredt på ulike labler. Foruten Grappa som favner viser og pop, så utgis klassisk musikk på Simax Classics, folkemusikk og verdensmusikk på Heilo, blues og country på Blue Mood og jazz på Hubro.

Grappa samarbeider med Egmont Kids Media Nordic AS om utgivelse av barnemusikk gjennom Barneselskapet. Grappa samarbeider med Norsk Jazzforum om innspilling og utgivelse av norsk jazz på Odin. Grappa har også et tett samarbeide med Rune Grammofon og Drabant Music.

Følg pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Grappa Musikkforlag AS på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

Ketil Bjørnstad beveger sjelen med et poetisk mesterverk!17.3.2023 13:00:00 CET | Pressemelding

I dag lanseres «Sanger Ved Havets Begynnelse», et nytt oratorium av Ketil Bjørnstad. Verket er en hyllest til Fartein Valens komposisjon, «Kirkegården ved havet», som ble skrevet til den franske poeten Paul Valéry sitt verdensberømte dikt «Le Cimètiere Marin». I Bjørnstads nye oratorium har han tonesatt Pelle Christensens norske versjon av samme dikt, inspirert av Valens atonale komposisjon, samt melodiske og harmoniske inspirasjonskilder fra Bjørnstads tid som musiker og komponist. Albumet markerer også vokalisten Solveig Andsnes sin debut som plateartist. Sammen med Nils Økland på fele og Rune Arnesen på trommer tar de oss med på en reise av eksistensielle dilemmaer.

Drivende akustisk ‘barokk-techno’ fra stjernespekket kammerorkester!17.3.2023 12:17:45 CET | Pressemelding

Skotske Sarah-Jane Summers og finske Juhani Silvola har satt sammen sitt eget kammerorkester, bestående av et stjernelag med norske folke-, klassisk- & jazz-musikere. Orkesteret ble døpt Sølvstrøk, og skaper en slagkraftig og nyanserik sound perfekt for duoens sjangeroverskridende musikk, der skandinavisk & skotsk tradisjonsmusikk kles i et klassisk format og fargelegges med impulser fra samtidsmusikk & jazz.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom