Brav

Tilbakekaller Hard Rocx Mean Machine 27R sykler etter rammebrudd

Del

Brav tilbakekaller Hard Rocx Mean Machine 27R sykler produsert i 2018, 2019 og 2020 etter at det er oppdaget fem tilfeller av rammebrudd som kan forårsake risiko for ulykker med personskade. Tilbakekallingen gjelder kun sykler med rammestørrelse 13,5, 15 og 16 tommer. Andre rammestørrelser og sykkelmodeller har en annen konstruksjon og tilbakekalles ikke.

- Vi oppfordrer alle som har kjøpt Hard Rocx Mean Machine 27R sykkel med rammestørrelse 13,5, 15 og 16 tommer fra 2018, 2019 og 2020 om å slutte å bruke den og levere den tilbake til butikken eller nærmeste Hard Rocx forhandler for å få byttet rammen, sier markedsdirektør Marianne Borchgrevink i Brav.

Alle berørte sykler er merket med hvit etikett under sykkelen der produksjonsåret og rammestørrelse fremkommer. Rammenummer (frame no) starter med HR18, HR19, HR20 for de aktuelle produksjonsårene. Rammestørrelsen kan også finnes på en etikett nederst på seterøret.

Brav beklager ulempen dette medfører for kunder og forhandlere. Det er solgt 971 sykler av denne typen i Norge i den aktuelle perioden og det vil ta noe tid å få byttet rammen på alle syklene.

-  Vi tar produktsikkerhet på største alvor. Et rammebrudd kan i verste fall føre til en ulykke med alvorlig personskade. Det er derfor svært viktig at man ikke bruker syklene før man har fått byttet rammen, sier Borchgrevink.

Brav solgte i januar 2021 merkevarerettighetene til Hard Rocx tilbake til Hard Rocx AS etter å ha markedsført og solgt syklene siden 2016.

Kontakter

Pressehenvendelser: Markedsdirektør Marianne Borchgrevink i Brav, marianne.borchgrevink@brav.com eller på tlf. 930 12 245
Kunder og forhandlere: Daglig leder Steinar Karlsen i Hard Rocx på tlf. 900 70 809

Bilder

Om Brav

Brav
Brav
Snøkrystallen 11
1470 Lørenskog

+47 61 22 21 00https://www.brav.com

BRAV er en innflytelsesrik aktør innen sport- og fritidsmarkedet, og forvalter de sterke merkevarene Swix, Toko, Lundhags, Ulvang og Helsport. Vi tilbyr også teambekledning gjennom Brav Teamwear, samt at vi eier og drifter den digitale plattformen Skisporet.no.

Følg pressemeldinger fra Brav

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Brav på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Brav

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom