Brav

Swix blir offisiell klespartner for Ski-VM i Trondheim

Del

Skiglede og folkefest står i fokus når oppmerksomheten nå rettes mot VM i Trondheim.

VM-sjef Åge Skinstad sammen med managing director i Swix, Gitte Thune
VM-sjef Åge Skinstad sammen med managing director i Swix, Gitte Thune Swix

– VM på hjemmebane er det største vi kan oppleve for sporten vi elsker. Som ledende leverandør av klær, staver og skismøring er det helt opplagt at vi skal med på teamet for å sikre folkefest i ærverdige Granåsen, sier Gitte Thune, managing director i Swix.

Utstyrsgiganten, med base i Norge, blir hovedsponsor for klær, staver og skismøring under VM i 2025. Det vil da være 14 år siden sist mesterskaper ble arrangert i Norge, den gang i Oslo – også da med Swix på laget.

På lag med verdenseliten

– Vi husker alle bildene fra da Petter Northug rykket fra Sverige på stafetten eller da Therese Johaugjublet etter å ha sikret gull på tremmila i Holmenkollen. Dette er øyeblikk vi lever for, og vi gleder oss til kjenne på gåsehuden igjen når verdens beste skiløpere igjen skal gjøre opp seg i mellom på norsk jord, sier Thune.

Swix samarbeider allerede med et titall av verdens beste vintersportsutøvere, som Frida Karlsson, Jarl Magnus Riiber, Gyda Westvold Hansen, Anne Kjersti Kalvå og Ebba Andersson. Merkevaren har også etablert sitt eget skilag, Team Swix, som satser mot VM i 2025.

Ny historie skal skrives

VM-arrangøreren stråler når de tenker på at Swix skal være med på laget som skal stille perfekt forberedt til start i februar 2025.

– Vi har allerede lagt mange spennende planer sammen med Swix for hvordan vi skal sørge for at VM i Trondheim skal stå igjen som tidenes beste, sier Åge Skinstad, daglig leder for ski-VM 2025.

– Vi ser frem til å være med igjen når ny historie skal skrives for sporten vi elsker, sier Gitte Thune.

Denne helgen arrangeres prøve-VM i Trondheim.

For mer info, ta kontakt:
Gitte Thune: gitte.thune@brav.com // +47 908 60 665
Åge Skinstad: age.skinstad@trondheim2025.no  //  +47 480 58 057



Nøkkelord

Kontakter

Bilder

VM-sjef Åge Skinstad sammen med Swix' Gitte Thune
VM-sjef Åge Skinstad sammen med Swix' Gitte Thune
Last ned bilde
VM-sjef Åge Skinstad sammen med Swix' Gitte Thune
VM-sjef Åge Skinstad sammen med Swix' Gitte Thune
Last ned bilde

Om Brav

BRAV er en innflytelsesrik aktør innen sport- og fritidsmarkedet, og forvalter de sterke merkevarene Swix, Toko, Lundhags, Ulvang og Helsport. Vi tilbyr også teambekledning gjennom Brav Teamwear, samt at vi eier og drifter den digitale plattformen Skisporet.no.

Følg pressemeldinger fra Brav

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Brav på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Brav

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye