MyCar Group

Thomas Fritzon blir direktør i bruktbilkjeden MyCar

Del

Thomas Fritzon er ansatt som Direktør for Market Intelligence og MyCar Fleet. Han får ansvar for bruktbilkjedens innkjøp, prosessutvikling, lager og logistikkoperasjoner. Fritzon skal også etablere og utvikle selskapet MyCar Fleet.

Thomas Fritzon kommer fra ALD Automotive Norge hvor han har arbeidet som Remarketing Director. I ALD har Fritzon hatt ansvar for salg av brukte biler, selskapets logistikk og ulike mobilitetsprogrammer. Thomas Fritzon har tidligere arbeidet i NF Fleet. 

- Stillingen jeg nå trer inn i virker ekstremt utfordrende. Det er alltid givende å bryne seg på store oppgaver, og her får jeg virkelig brukt alle registre av min erfaring og kompetanse – uttaler Thomas Fritzon. De ambisiøse planene MyCar fremlegger matcher godt med mitt eget tankesett om hvordan man skal kunne lykkes i fremtidens bilbransje. Da tenker jeg at her er det bare å hive seg med - avslutter den nye MyCar-direktøren.

Thomas Fritzon trer inn i ledergruppen i MyCar, og kommer til å jobbe med bruktbilsentrenes ledere, samt importansvarlig i kjeden. Naturlig nok vil han også jobbe tett med kjededirektør Mette Syrstad.

- Thomas har imponert meg fra første gang vi møttes, og jeg ser frem til å se hva han får til hos oss. Sier Syrstad, før hun fortsetter. For å kunne realisere strategien vi har for kjeden trenger vi en kapasitet som kan effektivisere driften, få opp omløpshastigheten og øke salget. Den ressursen er jeg sikker på at vi har funnet i Thomas.

Thomas Fritzon er utdannet ved Handelshøyskolen BI, og startet i MyCar 1. februar 2022.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om MyCar Group

MyCar Group
MyCar Group
Kongensgate 21
1530 Moss

https://mycargroup.no/

MyCar er Norges nye bruktbilkjede og selger pent brukte biler til folk flest. MyCar er merkeuavhengig og har butikker på Billingstad utenfor Oslo, i Stavanger og i Bergen. 

Bruktbilkjeden er en del av MyCar Group som også rommer dekkhotelkjeden Dekkstra og skade- og lakkjeden Skala.

Bak MyCar Group står de velkjente bildistributørene Frydenbø og Kverneland som har kommitert betydelig kapital til etableringen. MyCar Group har omlag 160 medarbeidere. Selskapets hovedkontor ligger i Moss.

Følg pressemeldinger fra MyCar Group

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra MyCar Group på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra MyCar Group

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom