Synnøve øker mangfoldet i ostedisken – utfordrer Tine
Synnøve skal hele tiden utfordre de store og jobber hele tiden for å komme med nye gode smaker, enda bedre løsninger og mer miljøvennlig emballasje for å gi forbruker flere valgmuligheter.

I et dagligvaremarked hvor de store aktørene dominerer er det viktig med leverandører som Synnøve.
- Vi bidrar med innovasjon og nytenkning. Vi skal utfordre hele tiden og gi forbruker flere og bedre produkter å velge mellom, sier Mikkel Haugstveit, Markedssjef, Synnøve
Synnøve Klemmeost med mindre fett
Den nye Klemmeosten fra Synnøve har mindre fett, færre kalorier og spennende smaker; Hot & flirty Italian tomato & herbs, Smokin’ Bacon and Creamy Pesto & Avocado. Smakene passer perfekt rett på brødskiva enten til frokost, lunsj eller kveldsmat. Den er også utmerket til toast eller rett i pastaen. Klemmeosten inneholder kun 5-7% fett og har ca.23-24 kcal per skive. I tillegg kommer den i en praktisk forpakning som er enkel å bruke og enkel å ta med. Forpakningen har 50% mindre emballasje enn tilsvarende produkt i tube. Osten er produsert i Namsos med lokal norsk melk.
Synnøve Fløtemys vinter
Synnøve Fløtemys Vinter er en søt og krydret fløtemysost med en deilig smak av pepperkake. Brunosten er kokt i gryte på godt gammeldags vis, noe som gir produktet en mild og rund smak. Fløtemys vinter er perfekt når du ønsker litt julestemning på brødskiven! Kommer i begrenset opplag.
Synnøve Norsk Grillost
Nå kommer norsk produsert Grillost inspirert av Halloumi type ost – vi kaller den Synnøve Norsk Grillost. Synnøve Norsk Grillost er en fast ost som passer perfekt til steking og grilling og som får en herlig stekeskorpe. Osten er ystet på norsk melk fra Namdalen og passer utmerket til middag enten som tilbehør eller som et alternativ til kjøtt. Serveres varm rett fra grillen eller stekepannen. Sverige og Norge har det vært Halloumi-skam en god stund på grunn av det høye antibiotikaforbruket i dyrehold på Kypros der Halloumi produseres. Vi har jobbet en lenge med å utvikle vår egen grillost og endelig er vi klare til lansering.
Synnøve Revet ost
Synnøve Revet pakkes i pose, dermed bruker vi hele 65% mindre plast per pakke enn de som pakker det i beger. Et enkelt tips til de som ønsker å redusere plastforbruket ditt.
Synnøve Gresk Uten tilsatt sukker
Synnøve Gresk Uten tilsatt sukker er en lettere variant gresk yoghurt, helt uten fett og uten tilsatt sukker. Granateple & Rose og Sitron, Lime & Jasmin er helt unike og spennende smaker som kombinerer søte og friske fruktsmaker med et hint av rose eller jasmin. Mattrenden med blomstersmaker går langt tilbake, men har de siste årene kommet sterkt tilbake både i restaurantbransjen og i produkter som yoghurt. Yoghurtene er rik på protein, og har den samme fyldige konsistensen og gode smaken som ekte gresk yoghurt skal ha! Serien bygger videre på Synnøve Gresk yoghurt, og er et alternativ for de som ønsker en lettere variant uten tilsatt sukker.
Kontakter
Mikkel HaugstveitSenior Marketing Manager
Mikkel har ansvaret for hele Synnøve-porteføljen til Scandza.
Bilder
Om Scandza
Følg saker fra Scandza
Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Scandza på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.
Siste saker fra Scandza
Sjoko Loco - Fyldig melkesjokoladepålegg uten nøtter23.2.2021 14:15:59 CET | Pressemelding
Synnøve lanserer nå et fantastisk, herlig mykt sjokoladepålegg uten nøtter.
Smaksrike nyheter fra Synnøve Finden19.2.2021 11:24:34 CET | Pressemelding
Synnøve har mange spennende nyheter som kommer i butikkene fra uke 8. God smak, samtidig enkle løsninger og mindre sukker og fett står i fokus. Synnøve kan friste med en helt ny ost fra Namsos, Sjokoladepålegg med 50% mindre sukker, Kjøleskapsgrøt og en utrolig god Gresk Yoghurt med 10% fett som er perfekt for matlagning.
Gull til Leiv Vidars Go'Veganpølse! Veganpølsen som ble lansert i Narvesen og 7-Eleven har solgt over 70.000 pølser så langt.14.1.2021 11:00:28 CET | Pressemelding
Europeiske toppkokker har tildelt gullstjerne til Leiv Vidars nye Go'veganpølse. The International Taste Institute, som består av 200 kokker fra prestisjefylte kulinariske institutt i hele Europa, vurderer produkter fra hele verden basert på smak, utseende og kvalitet.
"Alle" vil ha Sørlandschips med smak av Ribbe og Pinnekjøtt!8.12.2020 15:23:10 CET | Pressemelding
Javel, se det! Så nærmer det seg jul igjen og julechips med smak av Ribbe og Pinnekjøtt tar helt av også i år. Dette er tredje året Sørlandschips produserer de unike julechipsene og på fabrikken i Kristiansand er all chipsen solgt for lenge siden, og det er kun det som allerede er i butikkene som er å få tak i dette året.
Pepperkakebrunost flyr ut av hyllene!24.11.2020 09:51:05 CET | Pressemelding
Synnøve Fløtemys med Pepperkakesmak har slått an hos norske forbrukere. Skal du kose deg med denne nydelige vinterosten må du skynde deg, nå er det snart tomt i butikkene.
Synnøve Finden tar Korea med storm18.11.2020 14:59:10 CET | Pressemelding
Seolim Lee skal gjøre vil Synnøve big in Korea. Sammen med mannen sin, Seung Woo Tak, åpner de snart sitt tredje Synnøve konsept i Sør-Kora. Foreløpig har de solgt over 52 000 tusen brunoster laget i Alvdal på norsk melk.
Sørlandschips med smak av Champagne!9.11.2020 15:53:12 CET | Pressemelding
Sørlandschips er klar for julen. Ribbe og pinnekjøtt er allerede på plass i butikkene. Denne uken kommer førjulstidens største nyhet – Sørlandschips med smak av Champagne.
I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.
Besøk vårt presserom