Brav

Swix tilbakekaller dunjakke for barn

Del

Merkevareselskapet Brav har i en intern kvalitetskontroll avdekket at dunjakken Swix Focus Down Jacket Jr. ikke overholder standarder til klær som selges til barn og ungdom. Jakken har vært i salg fra 2020 og har en snor i hetten som kan hekte seg fast og dermed utgjøre en risiko for ulykker.

- Vi oppfordrer alle som har kjøpt denne jakken om å slutte å bruke den og levere den tilbake til butikken eller kontakte Brav direkte for å få pengene tilbake. Alt salg av jakken gjennom egne og andres kanaler stanses, sier Brand marketing manager for Swix, Åse-Line Eide i Brav.

Brav beklager usikkerheten og ulempen dette medfører for kunder og forhandlere. Det er solgt ca 800 jakker av denne typen i Norge.

- Vi tar produktsikkerhet på største alvor, og alle våre produkter skal være laget for trygge og gode opplevelser og aktiviteter. Vi har ingen andre jakker med tilsvarende snor i hetten, men går nå gjennom alle våre produkter til barn og ungdom for å være helt sikre på at de tilfredsstiller krav til kvalitet og sikkerhet, sier Åse-Line Eide.

Tilbakekallelsen gjelder Focus down jacket jr. med produktnr 13162, i fargene rød, blå og sort i størrelsene 116, 128, 140, 152 og 164. Tilbakekallelsen gjelder kun dunjakke til barn/ungdom og ikke Focus Down Jacket til voksne.

  • For ytterligere spørsmål for kunder og forhandlere, ta kontakt med Brav
    kundesenter via mail support@swix.no eller på tlf 61 22 21 00
  • Pressehenvendelser: Åse-Line Eide, Brand marketing manager i Swix, via
    ase.line.eide@brav.com eller på 907 30 846

Bilder

Om Brav

Brav
Brav
Snøkrystallen 11
1470 Lørenskog

+47 61 22 21 00https://www.brav.com

BRAV er en innflytelsesrik aktør innen sport- og fritidsmarkedet, og forvalter de sterke merkevarene Swix, Toko, Lundhags, Ulvang og Helsport. Vi tilbyr også teambekledning gjennom Brav Teamwear, samt at vi eier og drifter den digitale plattformen Skisporet.no.

Følg pressemeldinger fra Brav

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Brav på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Brav

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom