Grappa Musikkforlag AS

Superduo klar med ny singel i dag!

Del

Siril Malmedal Hauge og Kjetil Mulelid har gjort seg til kjenne hver for seg i det norske musikkmiljøet de siste årene med aktiv turnéring, spellemannsnominasjon, og flere lovpriste albumutgivelser fra verdensomspennende presse. Nå er Hauge og Mulelid samlet som duo, og første smakebit er den vakre og melankolske "I can't make you love me" som slippes som singel i dag!

Foto: Eirik Havnes
Foto: Eirik Havnes

Hør "I can't make you love me" her


"I can't make you love me" er mest kjent fra Bonnie Raitts udødelig versjon og er en av de mest kjente kjærlighetssangene fra 90-tallet. Både Siril og Kjetil ble født på 90-tallet, og denne sangen har fulgt begges liv på forskjellige måter.

Da ideen om å gjøre et samarbeid dukket opp, var dette den første sangen begge hadde i tankene. Musikken bærer preg av Hauge sin klare og uttrykksfulle stemme og Kjetil sitt finurlige pianospill. Hildegunn Øiseths bidrag til sangen er tankevekkende. Hun spiller på det eldgamle instrumentet bukkehorn som gir akkurat den luftige og poetiske lyden som Siril og Kjetil ønsket å legge til sin versjon av sangen. 

Siden de studerte på den smått legendariske jazzlinja i Trondheim for ti år siden har de jobbet regelmessig sammen - først som kjernen bak jazz/pop-prosjektet Fieldfare, og så igjennom Siril sitt eget soloarbeid med to albumutgivelser, samt konserter på de fleste jazzfestivaler og klubber i Norges kriker og kroker. Parallelt har Siril markert seg gjennom duoprosjekt med ECM-artist Jacob Young, med to utgivelser, prisbelønninger fra Japan, nominasjon fra “Independent Music Award” i New York, og turnéring i store deler av verden, som Europa, Japan og Sør-Korea. Kjetil har på sin side utgitt 10 album med kvartetten Wako, sin egen pianotrio og som soloartist - dette har ført til hundrevis konserter i Europa og Japan, to millioner strømninger, og lovord fra hele verdens musikalske presseorkester.

17.mars kommer deres etterlengtede debutplate på Grappa Musikkforlag med påfølgende konserter. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Eirik Havnes
Foto: Eirik Havnes
Last ned bilde
Coverfoto: Eirik Havnes
Coverfoto: Eirik Havnes
Last ned bilde
Foto: Eirik Havnes
Foto: Eirik Havnes
Last ned bilde

Om Grappa Musikkforlag AS

Grappa Musikkforlag AS
Grappa Musikkforlag AS
Akersgata 7
0158 Oslo

23 35 80 00http://www.grappa.no/no

Grappa Musikkforlag A/S ble etablert i 1983 og er et av Norges største uavhengige plateselskap. Grappa Musikkforlag har gitt ut over tre tusen album spredt på ulike labler. Foruten Grappa som favner viser og pop, så utgis klassisk musikk på Simax Classics, folkemusikk og verdensmusikk på Heilo, blues og country på Blue Mood og jazz på Hubro.

Grappa samarbeider med Egmont Kids and Media om utgivelse av barnemusikk gjennom Barneselskapet. Grappa samarbeider også med Norsk Komponistforening om innspilling og utgivelse av norsk samtidsmusikk på lablene Aurora og Hemera og med Norsk Jazzforum om innspilling og utgivelse av norsk jazz på Odin. Grappa har også et tett samarbeide med Rune Grammofon og Drabant Music.

Følg pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Grappa Musikkforlag AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom