RiksTV

Strømmetjenesten Strim utvider sportstilbudet med Champions Leauge og LaLiga.

Del

Strømmetjenesten Strim har blitt enige med TV 2 om å inkludere Champions League og LaLiga i Strim sine sportspakker. Innholdet vil være på plass i Strim til den viktige Champions League-kampen mellom Villareal og Manchester United 23. november.

Champions Leauge og LaLiga nå tilgjengelig via Strim
Champions Leauge og LaLiga nå tilgjengelig via Strim

Fra før består sportspakkene av TV 2 Sport 1 og 2, V Sport kanalene samt Eurosport 1 og Eurosport Norge. Dette kommer da på toppen av sport som er tilgjengelig via inkluderte strømmetjenester og TV-kanaler i grunnabonnementene. 

Strim blir dermed Norges eneste strømmetjeneste der man får sett både OL, Bundesliga, Eliteserien, landskamper, OBOS-ligaen, langrenn, håndball-VM, alpint, Formel 1, hopp, tennis, golf, sjakk, langrenn, Ishockey og Tour de France, i tillegg til nevnte Champions League og LaLiga. Noe tennis og golf vises imidlertid eksklusivt på D+ som per i dag ikke er tilgjengelig via Strim.

Det har etterhvert blitt vanskelig å holde oversikt over hvor folkekjære idretter som langrenn, hopp, alpint, håndball og de største fotballkampene vises. Med de nye rettighetene på plass har vi nærmest en komplett pakke. Med så mye av sporten på ett sted blir det enklere for folk flest å få sett det de vil se, sier Ole Andre Skarbøvik i Strim.

Holder prisen uendret. 

Til tross for et betydelig styrket sportstilbud holdes prisen hos Strim uendret. Sportspakkene er tilgjengelig som tilvalg for Strim Mye og Strim Mest og er tilgjengelig fra kr 449,-/mnd (totalpris Strim Mye + Sport). I tillegg til de nevnte fotballrettigheter får man da tilgang til TV 2 Sport 1 og 2, V Sport kanalene samt Eurosport 1 og Eurosport Norge i sportspakken.

Kontakter

Bilder

Champions Leauge og LaLiga nå tilgjengelig via Strim
Champions Leauge og LaLiga nå tilgjengelig via Strim
Last ned bilde

Om RiksTV

RiksTV
RiksTV
Postboks 393 Økern
0513 OSLO

22 88 37 90http://www.rikstv.no

Om Strim

Strim er Norges mest komplette TV- og strømmetjeneste, og en fullverdig erstatning for et tradisjonelt TV abonnement supplert med strømmetjenester. Enklere og rimeligere. Per i dag tilbys hele 41 TV kanaler og strømmetjenestene TV 2 Play, HBO Max, Paramount+, NorskFilm+ og Viaplay som en del av Strim.  

Følg pressemeldinger fra RiksTV

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra RiksTV på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra RiksTV

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom