RiksTV

Strømmetjenesten Strim lanserer Viaplay og TV-kanaler fra NENT Group

Del

Den nye norske strømmetjenesten Strim har inngått avtale med NENT Group om å distribuere deres kanaler TV3, Viasat 4, TV6 samt strømmetjenesten Viaplay.

Den norske strømmetjenesten Strim ble lansert i oktober 2018 – og eies og drives av TV-distributøren RiksTV. Fra starten av var TV 2s kanaler, TVNorge og Discoverys kanaler, BBC, Disney, HBO Nordic og Paramount + med. Den nye avtalen sikrer at også strømmetjenesten Viaplay, samt kanaler som TV3, TV6 og Viasat 4, er på plass.

Dermed er kanalene som står for rundt 90 prosent av den norske TV-tittingen på tradisjonell TV, og flere av de mest populære strømmetjenestene i Norge representert, også HBO Nordic som var tilgjengelig hos Strim fra starten av.

-Dette er en svært viktig avtale for Strim-kundene. De har savnet kanaler som TV3, Viasat 4 og TV6, og de har savnet mer filmer og serier. Nå får de både Viaplay og disse kanalene inkludert i Strim. Vi er glade for at vi nå har en samlet norsk tv-bransje i ryggen og at alle de tre store kommersielle TV-nettverkene i Norge endelig er med på laget, sier Rune Åsprang, leder i Strim.

Nyheten om NENT-avtalen kommer nøyaktig ett år etter den første lanseringen av Strim. Det første året har gjengen bak Strim brukt på å teste tjenesten på et utvalg kunder, eksperimentere og lære mer om kundene i strømmemarkedet og hva de forventer.

-Du kan godt si at dette er vår gave til Strim-abonnentene på ettårsdagen. Vi har jobbet hardt med produktutvikling og innholdsavtaler dette året, og vi har fått tusenvis av kommentarer og innspill fra kundene som har vært med oss dette året. Viaplay-avtalen er et direkte resultat av tilbakemeldinger vi har fått fra kundene våre. Vi har lært mye dette året og har flere nyheter som kommer utover høsten, sier Rune Åsprang i Strim.

Strim-gjengen verdsetter de kundene som har vært med dem, og deltatt i produktutviklingen, det første året høyt.

-Vi har nesten ikke brukt en krone på markedsføring det første året, men vi har allikevel fått en fin gruppe av engasjerte kunder som bruker tjenesten mye og som gir oss verdifulle tilbakemeldinger hver dag. Disse skal vi ta vare på, og vi lover enda flere overraskelser fremover, sier Strim-sjefen.

Fra og med i dag er Viaplay og NENT-kanalene inkludert i Strim. Med Viaplay- og NENT-avtalen på plass vil Strim trappe opp satsingen det neste året.

-Vi vil bruke de neste ukene og månedene på å komme med flere spennende nyheter og forbedringer. Vi er kanskje den mest komplette strømmetjenesten i verden med tanke på bredde i innholdet, og det er klart at vi vil bruke en del tid fremover på å finstemme brukeropplevelsen, sier Rune Åsprang.

-Dette er bare begynnelsen på vår satsing på Strim som Norges mest spennende strømmetjeneste, sier Rune Åsprang i Strim.

 Åsprang og Strim satser kun på internett-distribusjon.

 -Alt leveres kun på internett. Det betyr at du kan velge Strim uavhengig av hvem som er din internett-leverandør. Ingen ekstra bokser og ingen bindinger, sier Rune Åsprang.

www.dinside.no testet nylig Strim og konkluderte på følgende måte: «Vi liker veldig godt denne løsningen. Den er rask, oversiktlig, kvaliteten er bra og vi synes TV-pakkene er relativt rimelige. Det er heller ingen bindingstid».

Se også www.strim.no

For mer informasjon kontakt Rune Åsprang, leder Strim og direktør for produkt- og tjenesteutvikling i RiksTV, på mobil 982 19 462 og mail rune.asprang@rikstv.no

 

 

BILDE:

 

Bilde 1: Rune Åsprang, direktør for produkt- og tjenesteutvikling i RiksTV samt leder for Strim.

Bilder

Om RiksTV

RiksTV
RiksTV
Postboks 393 Økern
0513 OSLO

22 88 37 90http://www.rikstv.no

RiksTV har snaue 250 000 kunder, og er Norges eneste TV-distributør som gir deg digital-TV via antenne, internett og fiber. I tillegg til tilgang via SMART-boks er RiksTV tilgjengelig via apper til Apple TV, mobil, nettbrett og via nett-TV. Ifølge Norsk Kundebarometer 2018 har RiksTV de mest fornøyde kundene i kategorien TV-distribusjon. 

RiksTV tilbyr digital-TV i det digitale bakkenettet, som 98 prosent av husstandene og ca. 90 prosent av fritidsboligene i vårt langstrakte land kan få inn med vanlig TV-antenne.

Kapasiteten i det digitale bakkenettet disponeres av NRK og RiksTV. NRKs TV- og radiokanaler er fritt tilgjengelig i det digitale bakkenettet, mens alle øvrige kanaler og innhold er en del av RiksTVs tilbud. RiksPakken er RiksTVs største og mest populære kanalpakke.

Følg saker fra RiksTV

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra RiksTV på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra RiksTV

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom