RiksTV

Strim og RiksTV utvider samarbeidet med Discovery

Del

Strømmetjenesten Strim lanserer nye kanaler, mer sport og serier fra Discovery Strømmetjenesten Strim og RiksTV har inngått en avtale med Discovery om å utvide samarbeidet med Eurosport, nye mat- og reisekanaler og flere drama- og dokumentarepisoder i Strim.

Rune Åsprang, Direktør for produkt- og tjenesteutvikling Strim & RiksTV
Rune Åsprang, Direktør for produkt- og tjenesteutvikling Strim & RiksTV

Den norske strømmetjenesten Strim eies av RiksTV og er Norges første og eneste strømmetjeneste som samler tv-kanaler, filmer og serier fra mange av de største norske og internasjonale innholdsprodusentene. Nå har gjengen bak Strim bestemt seg for også å satse på sport i Strim, og er blitt enige med Discovery om å inkludere Eurosport-kanalene i Strim. 

-Dette er en milepæl for oss i Strim. Vi har helt siden oppstarten hatt lyst til å lansere rene sportskanaler i Strim, og vi er veldig glade for at Discovery og Eurosport nå blir med oss på denne satsingen, sier Rune Åsprang som leder produktutviklingen i Strim og RiksTV. 

-Vi vil bruke de neste ukene og månedene på å komme med flere spennende nyheter og forbedringer. Vi er kanskje den mest komplette strømmetjenesten i verden med tanke på bredde i innholdet, og det er klart at vi vil bruke en del tid fremover på å få mer sport inn i tilbudet vårt, sier Rune Åsprang.

Den nye avtalen betyr også interessante nyheter for kunder som ikke er interesserte i sport. Alle kunder hos både Strim og RiksTV vil nå få tilgang til to nye kanaler, Travel Channel og Food Network. I tillegg lanseres et større bibliotek med 750 episoder av drama og dokumentarer fra Discovery.

-Det er viktig for oss å ha en god bredde i tilbudet vårt, og jeg tror kanaler med mat- og reisetema er ekstra interessant når vi står midt i strenge koronatiltak. Mange av våre kunder vil nok drømme seg bort til både reise- og matopplevelser gjennom Travel Channel og Food Networks denne våren, sier Åsprang.

 For øvrig sikrer avtalen alle kunder hos RiksTV fortsatt tilgang til Eliteserien, TVNorges signaturserier og kjente kanaler som TVNorge, MAX, FEM og VOX.

 -Vi er glade for å gi RiksTV sine kunder fortsatt tilgang til alle Discovery- kanalene, og ikke minst Eliteserien og annen sport via Eurosport. Det er spennende å se hvordan RiksTV satser i strømmemarkedet, og gøy at vi nå kan meddele at Eurosport-kanalene blir tilgjengelige for Strim-kundene, sammen med et utvidet kanaltilbud og omfattende arkiv-materiale fra Discoverys store innholdskatalog. Vi ønsker å nå ut til så mange som mulig med innholdet vårt, så dette er definitivt en vinn-vinn-situasjon for både Discovery og RiksTV, sier Linda Vabø, VP Partnerships & Distribution i Discovery Nordics..

 Strim er Norges eneste tjeneste som samler TV kanaler og strømmetjenester uten tilknytning til TV-dekoder eller bredbåndsabonnement..

 -Alt leveres kun på internett. Det betyr at du kan velge Strim uavhengig av hvem som er din internett-leverandør. Ingen ekstra bokser og ingen bindinger, sier Rune Åsprang.

www.dinside.no testet tidligere Strim og konkluderte på følgende måte: «Vi liker veldig godt denne løsningen. Den er rask, oversiktlig, kvaliteten er bra og vi synes TV-pakkene er relativt rimelige. Det er heller ingen bindingstid».

Kontakter

Bilder

Rune Åsprang, Direktør for produkt- og tjenesteutvikling Strim & RiksTV
Rune Åsprang, Direktør for produkt- og tjenesteutvikling Strim & RiksTV
Last ned bilde
Rune Åsprang, Direktør for produkt- og tjenesteutvikling Strim & RiksTV
Rune Åsprang, Direktør for produkt- og tjenesteutvikling Strim & RiksTV
Last ned bilde

Om RiksTV

RiksTV
RiksTV
Postboks 393 Økern
0513 OSLO

22 88 37 90http://www.rikstv.no

RiksTV har snaue 250 000 kunder, og er Norges eneste TV-distributør som gir deg digital-TV via antenne, internett og fiber. I tillegg til tilgang via SMART-boks er RiksTV tilgjengelig via apper til Apple TV, mobil, nettbrett og via nett-TV. Ifølge Norsk Kundebarometer 2018 har RiksTV de mest fornøyde kundene i kategorien TV-distribusjon. 

RiksTV tilbyr digital-TV i det digitale bakkenettet, som 98 prosent av husstandene og ca. 90 prosent av fritidsboligene i vårt langstrakte land kan få inn med vanlig TV-antenne.

Kapasiteten i det digitale bakkenettet disponeres av NRK og RiksTV. NRKs TV- og radiokanaler er fritt tilgjengelig i det digitale bakkenettet, mens alle øvrige kanaler og innhold er en del av RiksTVs tilbud. RiksPakken er RiksTVs største og mest populære kanalpakke.

Følg pressemeldinger fra RiksTV

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra RiksTV på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra RiksTV

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom