RiksTV

Strim og fotball.tv lanserer granskende Qatar-dokumentar

Del

Strim og fotball.tv lanserer “Kampen om sannheten”. Dokumentaren belyser Norges Fotballforbund sitt nei til boikott av årets fotball-VM.

“Kampen om sannheten” er en dokumentar om den norske debatten rundt boikott av fotball-VM i Qatar, og spillet i kulissene. Den gir et unikt innblikk i hva som skjedde i NFF, FIFA, Qatar og det norske supportermiljøet før vedtaket om at Norge ikke skulle boikotte VM i Qatar. 

Dokumentaren består av tre episoder. Bak den står Andreas Selliaas, Aleksander Schau, Thomas Aune og Frode Lia.  

 - Vi ønsker at sannheten skal frem. Denne dokumentaren gir et helt nytt innblikk i historien og spillet rundt norsk fotballs nei til boikott av historiens skitneste VM, sier Frode Lia i fotball.tv. 

Årets Fotball VM i Qatar engasjerer. Mye av engasjementet knyttet til sportsvasking, grov korrupsjon og brudd på grunnleggende menneskerettigheter i vertslandet Qatar. 

- Flere har valgt å boikotte årets VM, mens andre mener en slik protest ikke er rett virkemiddel, og vil bruke stemmen sin for å belyse problematikken, sier Kommersiell direktør i Strim og RiksTV, Ole Andre Skarbøvik.

- Hva som er rett tilnærming sitter ikke vi med fasiten på, og vi respekterer at ulike mennesker har ulike meninger. For oss føles det imidlertid riktig å løfte frem innhold som også belyser de kritikkverdige forholdene knyttet til årets VM, fremfor å invitere til fotballfest. Vi er stolte over å gi alle våre kunder tilgang til denne viktige dokumentaren som viser medaljens bakside. Samtidig har vi full forståelse for at mange fortsatt ønsker å se kampene som de vil finne på sin naturlige plass, under sportsmenyen, sier Ole Andre Skarbøvik. 

Gjennom samarbeidet vil “Kampen om sannheten” bli tilgjengelig for alle Strim- og RiksTV-kunder i forbindelse med årets fotball-VM. 

 - Vi ønsker å nå ut til flest mulig med denne dokumentaren, og gjennom samarbeidet med Strim og RiksTV vil flere få muligheten til å se den. At de som distributør har et bevisst forhold til problematikken gjør at de er en veldig riktig samarbeidspartner for oss, sier Frode Lia i fotball.tv. 

- Dokumentaren ble ferdigstilt forleden dag, og nå jobber vi på spreng for å få den ut til kundene våre. Vi kan ikke love en eksakt lanseringsdato, men den vil være på plass i god tid før første avspark i Qatar-VM søndag 20. november, sier Skarbøvik.  

 I tillegg til “Kampen om sannheten” vil alt øvrig innhold fra Fotball.tv bli tilgjengelig for Strim og RiksTVs kunder.

- Fotball.tv er en perfekt match for oss. Vi har satset knallhardt på premium fotballrettigheter det siste året, og med innholdet fra fotball.tv styrker vi tilbudet til de fotballinteresserte ytterligere, sier Rune Åsprang, Produktdirektør i Strim og RiksTV. 

Trailer kan ses her.

For mer informasjon, kontakt Kommersiell direktør i Strim / RiksTV Ole Andre Skarbøvik (ole.andre.skarbovik@rikstv.no / 928 49 343) eller Frode Lia (frodelia@protonmail.com / 950 33 207) i fotball.tv

Nøkkelord

Bilder

Last ned bilde
Frode Lia
Frode Lia
Last ned bilde
Andreas Selliaas
Andreas Selliaas
Last ned bilde
Ole Andre Skarbøvik
Ole Andre Skarbøvik
Last ned bilde

Om RiksTV

RiksTV
RiksTV
Postboks 393 Økern
0513 OSLO

22 88 37 90http://www.rikstv.no

RiksTV har snaue 250 000 kunder, og er Norges eneste TV-distributør som gir deg digital-TV via antenne, internett og fiber. I tillegg til tilgang via SMART-boks er RiksTV tilgjengelig via apper til Apple TV, mobil, nettbrett og via nett-TV. Ifølge Norsk Kundebarometer 2018 har RiksTV de mest fornøyde kundene i kategorien TV-distribusjon. 

RiksTV tilbyr digital-TV i det digitale bakkenettet, som 98 prosent av husstandene og ca. 90 prosent av fritidsboligene i vårt langstrakte land kan få inn med vanlig TV-antenne.

Kapasiteten i det digitale bakkenettet disponeres av NRK og RiksTV. NRKs TV- og radiokanaler er fritt tilgjengelig i det digitale bakkenettet, mens alle øvrige kanaler og innhold er en del av RiksTVs tilbud. RiksPakken er RiksTVs største og mest populære kanalpakke.

Følg pressemeldinger fra RiksTV

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra RiksTV på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra RiksTV

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom