Strålende debutalbum fra Klossmajor ute nå!

Del

I dag slipper Klossmajor den groovy, varme og ærlige debuten "Ordner seg for snille jenter" 🎈

Foto: Guro Sommer
Foto: Guro Sommer

Hør albumet her

Klossmajor har etablert seg som et sterkt liveband på Norges scener de siste årene og slipper nå sitt superbe debutalbum. De tre vokalistene Karoline Karlsen, Dorothea Økland og Maja Sørbø veksler på å være i front med sterke vokalharmonier, fløyelsmyke melodier og innslag av rap. Vokalistene har med seg musikerne og medprodusentene Håvard Ersland, Martin Morland og Olav Andreas Abildgaard, der digge korder møter bass og trommer i en egen, varm sound.

Det skinner gjennom at dette er en vennegjeng som har spilt sammen lenge. Låtene er skrevet av Karoline Karlsen, og med norske tekster om oppvekst, kjærlighet og prestasjon fester låtene seg til hjernen og gjenklangen ljomer i øret i lang tid etterpå. 

"Plata har en ærlig og humoristisk tilnærming om forventninger til voksenlivet, kjærlighet og prestasjon i møte med en gjennomgående frykt om at ting ikke går helt som det skal. Men det ordner seg for snille jenter, det er hvert fall det jeg tenker. Og under ligger det til syvende og sist en ro og tanke om alt ordner seg til slutt." - Karoline Karlsen.

/ hva kan jeg si / jeg liker å tro / tro på naturen / på en evig sol / som ikke kan sluke meg hel før jeg rekker å dø av meg selv / hva kan jeg si / jeg vil ikke være stor / jeg vil være liten men også litt god / og helst ganske vanlig men skille meg ut før jeg dør av meg selv /

fra "Skjønte ikke du var borte"

Musikk og tekst - Karoline Karlsen

Produsert - Klossmajor

Spilt inn - Athletic Sound 

Teknikk - Dag Erik Johansen

Miks - Christian Engfelt 

Master - George Tanderø

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Drabant Music

Drabant Music
Drabant Music
Akersgaten 7
0158 Oslo

Jeg tror ikke på sjangere, jeg tror på musikk som har et punkt hvor du treffer et annet menneske. (Ole Paus)

Vi representerer deLillos, CC Cowboys, Oslo Ess, The Dogs, Ole Paus, Raga Rockers, Michael Krohn, Savoy, Anja Garbarek, Ida Jenshus, Inge Bremnes, Knut Anders Sørum, Magne Furuholmen, Marianne Sveen, Anna Kajander, Klossmajor, Bresk, Temporary, Lila, Falkevik, Viktor Wilhelmsen, Tommy Tokyo, WE, Narum, Casa Murilo, Waaktaar & Zoe, Beckstrøm Kvartett, Ingrid Lovise, Rokusho, Trang Fødsel, 4ETG m.fl.