Humana omsorg og assistanse

Splitter ny omsorgsbolig på Manglerud klar for innflytting

Del

I denne tiden er det spesielt viktig å ta vare på de menneskene som trenger det aller mest – og som kanskje ikke kan bo alene. En helt ny omsorgsbolig har nå åpnet i Oslo, og beboere har allerede flyttet inn – til tross for både påske og koronatider.

Fellesarealer i boenheten
Fellesarealer i boenheten

Humana omsorg og assistanse har en avtale med Oslo kommune og leverer på vegne av kommunen et bo- og avlastningstilbud til mennesker med en utviklingshemming. Den nye avdelingen i Gartnerveien på Manglerud er en splitter ny boenhet med plass til opptil syv beboere, og åpnet sine dører denne helgen.

Reidar Holst Christensen, regionleder i Humana helse og omsorg region øst, forteller om en suksessfull åpning i påskehelgen. – Det har gått veldig fint. Dette er et tidligere butikklokale på Manglerud som nå har blitt totalrenovert, og består av syv leiligheter, samt store fellesarealer.

Til tross for hektiske tider, og håndverkere som sto på til langt ut i forrige uke, kunne to beboere likevel flytte inn i helgen. Leilighetene i boenheten har egne bad, og fellesarealene er romslige og inviterer til sosialisering og felles måltider. Samtidig er det gode muligheter til å trekke seg tilbake i egen leilighet.

– Åpningen har gått bra, forteller Christensen, og legger til at koronaviruset ikke setter en stopper for hverdagens drift. – Vi har faktisk hatt lavere fravær blant personalet denne påsken enn vi normalt har i denne tiden. Folk står på og går på jobb, fastslår han.

Slike boliger må godkjennes av Oslo kommune før de tas i bruk, noe Christensen kan fortelle ble gjort på en innovativ måte. – Godkjenningen skjedde med visning over virtuelt videomøte med Oslo kommune i forrige uke, og dette fungerte fint.

De to nyinnflyttede beboerne er godt fornøyde med boenheten, og flere andre skal flytte inn fortløpende. – Dette huset vil kunne fylles opp før sommeren hvis vi ønsker det. Det er absolutt stor pågang, kan Christensen meddele.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Fellesarealer i boenheten
Fellesarealer i boenheten
Last ned bilde

Lenker

Om Humana omsorg og assistanse

Humana omsorg og assistanse
Humana omsorg og assistanse
Kilengaten 1
3117 Tønsberg

909 46 000https://www.humananorge.no/

Humana omsorg og assistanse har vokst til å bli et av Norges ledende omsorg og assistanseforetak.

Humana omsorg og assistanse i Norge er en del av Humana AB. I Norge tilbyr vi barneverntjenester, familiehjem, fosterhjem og beredskapshjem. Vi har et landsdekkende bo- og omsorgstilbud til mennesker med omfattende hjelpebehov, og behandlingssentre som tilbyr spesialisthelsetjeneste for unge og voksne med rusavhengighet som primærlidelse. Vi tilbyr også brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til funksjonshemmede som vil lede sine egne assistenter i hverdagen.

Følg saker fra Humana omsorg og assistanse

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Humana omsorg og assistanse på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Humana omsorg og assistanse

Humana omsorg og assistanse skal levere BPA på Ringerike frem til 202631.10.2020 17:28:44 CETPressemelding

Humana omsorg og assistanse skal fortsette å levere BPA-tjenester til hyggelig folk i Hole, i Jevnaker og Ringerike de neste fem årene. Selskapet skal også levere BPA-tjenester i Asker, Bærum, Drammen, Flå, Gol, Hemsedal, Hol, Kongsberg, Krødsherad, Lier, Modum, Øvre Eiker og Ål frem til 2026. – Vi er glad for tillitten, men aller mest glad på vegne av dem som trenger BPA, som fortsatt vil få et svært godt tilbud, sier Jon Torp, BPA-direktør for selskapet.

Humana omsorg og assistanse skal levere BPA på Kongsberg frem til 202631.10.2020 16:55:25 CETPressemelding

Humana omsorg og assistanse skal fortsette å levere BPA-tjenester til hyggelig folk på Kongsberg de neste fem årene. Selskapet skal også fortsette å levere BPA-tjenester i Asker, Bærum, Drammen, Flå, Gol, Hemsedal, Hol, Hole, Jevnaker, Krødsherad, Lier, Modum, Ringerike, Øvre Eiker og Ål frem til 2026. – Vi er glad for tillitten, men aller mest glad på vegne av dem som trenger BPA, som fortsatt vil få et svært godt tilbud, sier Jon Torp, BPA-direktør for selskapet.

Humana omsorg og assistanse skal levere BPA i Drammens-regionen frem til 202631.10.2020 16:39:56 CETPressemelding

Humana omsorg og assistanse skal fortsette å levere BPA-tjenester til hyggelig folk i Drammen, Lier, Øvre Eiker og Modum de neste fem årene. Selskapet skal også fortsette å levere BPA-tjenester i Asker, Bærum, Flå, Gol, Hemsedal, Hol, Hole, Jevnaker, Kongsberg, Krødsherad, Ringerike og Ål frem til 2026. – Vi er glad for tillitten, men aller mest glad på vegne av dem som trenger BPA, som fortsatt vil få et svært godt tilbud, sier Jon Torp, BPA-direktør for selskapet.

Humana omsorg og assistanse skal levere BPA i Asker og Bærum frem til 202631.10.2020 16:19:59 CETPressemelding

Humana omsorg og assistanse skal fortsette å levere BPA-tjenester til hyggelig folk i Asker og Bærum i de neste fem årene. Selskapet skal også fortsette å levere i Drammen, Flå, Gol, Hemsedal, Hol, Hole, Jevnaker, Kongsberg, Krødsherad, Lier, Modum, Ringerike, Øvre Eiker og Ål frem til 2026. – Vi er glad for tillitten, men aller mest glad på vegne av dem som trenger BPA, som fortsatt vil få et svært godt tilbud, sier Jon Torp, BPA-direktør for selskapet. .

Årets viktigste møteplass for helse-, omsorgs- og velferdsbransjen? Møt «alle» i Humanas hage10.8.2020 07:51:38 CESTPresseinvitasjon

Arendalsuka er avlyst, men Humana omsorg og assistanse arrangerer en "alternativ Arendalsuke" i Oslo tirsdag 11. august og onsdag 12. august. Møt oss i Humanas hage! Hit kommer sentrale politikere, forskere, brukerrepresentanter og fag- og bransjefolk for å diskutere viktige temaer for helse, omsorg og velferdsbransjen. Humanas hage arrangeres på Vøienviollen gård i Oslo eller du kan streame programmet direkte. Pressen ønskes spesielt velkommen.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom