ScandzaScandza

Sørlandschips med smak av Champagne!

Del

Sørlandschips er klar for julen. Ribbe og pinnekjøtt er allerede på plass i butikkene. Denne uken kommer førjulstidens største nyhet – Sørlandschips med smak av Champagne.

 

-  Vi prøver hele tiden å finne nye gode smaker med det lille ekstra. Sørlandschips med smak av Champagne smaker utrolig godt ,og glitterkrydder sørger for litt ekstra glam til festen, sier Daniel Bernstein, markedssjef for Sørlandschips.

Champagnekrydderet er spesiallaget for Sørlandschips og har naturligvis ekte spraytørket Champagne.

 - Etter at vi fikk idéen, har vi jobbet med mange ulike krydderblandinger. Vi har strenge krav til krydder vi putter på potetene våre. Det skal smake knallgodt, det skal smake det det står på posen og i dette tilfellet, det skal ose fest. Det faktisk er frysetørket ekte Champagne på chipsen, sier Bernstein.

Julen er ikke helt den samme uten ribbe og pinnekjøtt.

- Det er tredje året vi produserer Sørlandschips med smak av ribbe og pinnekjøtt til jul. Nå er det blitt en tradisjon, det er vi stolte av, sier Bernstein.

Bærekraftig smak

- Sørlandschips skal alltid være best på smak, men skal også lede an for en bærekraftig matindustri. Vi sparer faktisk over 10 millioner poteter i året ved å ha skallet på potetene våre, det er både bra for miljøet og gir chipsen sabla god smak, sier sier Bernstein.

Sørlandschips tenker miljø i alle ledd og med den nye chipspose kutter de minst 80 tonn plast – hvert år. Mer enn halvparten av posen er nå av papir, og Sørlandschips jobber mot en pose helt uten plast.

Andre nyheter:

Sørlandschips fortsetter sjokoladeeventyret og ble BEST I TEST!*

Melkesjokolade med Sørlandschips ble en stor suksess i 2019 og nå følger vi opp med vår sprøeste sjokoladenyhet! Sørlandschips Melkesjokolade Helsprø Mais - vår helt egen melkesjokolade med biter av sprø mais og et dryss havsalt. En sabla god smakskombinasjon av søt sjokolade og salt snacks! Vi har allerede fått mange positive tilbakemeldinger og terningkast 6 i Dagbladets smakstest av sjokoladenyheter*, der den også ble testvinner og vurdert som milevis bedre enn konkurrentene. Sjokoladen kommer i både stor plate og en mindre bar på 40 gram, begge like gode og sprø. Sørlandschips melkesjokolade med helsprø mais - søtt, salt & knasende sprøtt på en helt ny måte!

 *Dagbladet, 19. september 2020

 Dobbeltsabla Havsalt & Smakfull Pepper – potet kuttet på kryss og tvers!

Nå lanserer vi Sørlandschips Dobbeltsabla Havsalt & Smakfull Pepper, chips laget av poteter som er kuttet på kryss og tvers og selvfølgelig stekt langsomt på svak varme i peanøttolje. De små hullene gjør at krydderet fester seg ekstra godt. Denne har en herlig og passe sterk smak av havsalt og pepper i en perfekt harmoni.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Scandza

Scandza
Henrik Ibsens gate 60C
0255 Oslo

https://www.scandza.com/

Sørlandschips - Ekstra sprø chips fra Sørlandet

Sørlandschips er den originale chipsprodusenten på Sørlandet, kjent for ekstra sprø og smakfull chips. Potetskiver med skallet på, stekt langsomt i små porsjoner på ekstra svak varme – i skikkelig peanøttolje, det er Sørlandschips det!

Historien vår, som lest på chipsposen:

 Du har kanskje hørt historien vår før: Det hele som startet med at en i gjengen kom hjem fra Canada med noen aldeles nydelige potetchips i sekken. Det var tjukke potetskiver med skall som var stekt langsomt i små porsjoner på ekstra svak varme – i skikkelig peanøttolje.

 Ikke lenge etter hadde vi solgt alt vi eide, inkludert kiosken til Leif-Arne. Så pusset vi opp et nedlagt bilverksted og tok med kjøkkenutsyr hjemmefra. Etter mindre enn to måneder begynte det å putre i grytene i vår egen chipsfabrikk. Dermed var det sørlandske chipseventyret i gang.

 Håber det smager!

Hilsen oss i Sørlandschips

Følg saker fra Scandza

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Scandza på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Scandza

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom