Scandza

Smaksrike nyheter fra Synnøve Finden

Del

Synnøve har mange spennende nyheter som kommer i butikkene fra uke 8. God smak, samtidig enkle løsninger og mindre sukker og fett står i fokus. Synnøve kan friste med en helt ny ost fra Namsos, Sjokoladepålegg med 50% mindre sukker, Kjøleskapsgrøt og en utrolig god Gresk Yoghurt med 10% fett som er perfekt for matlagning.

Synnøve Gårdsost- litt mer smak og ekstra fyldig
Nå får du endelig en hverdagsost med litt mer smak og masse fylde lagd på melk fra gårder i Namdalen. Kommer i bit ca 500g og skivet 150g. Synnøve ønsker å hedre den jobben som gjøres på de mange gårdene rundt om i Norge. Derfor har vi i samarbeid med bøndene Mona på Eid og Marit og Johnny på Ner-Brørs gård utviklet Gårdsost. Gårdsost er ystet av vår dyktige yster Rune på meieriet i Namsos og lagret i 3 måneder. Gårdsost er en perfekt hverdagsost da den har masse fylde og en digg smak. Ekte lidenskap smaker digg!

Synnøve Sjoko Loco - heeelt Sjoko Loco Sjokoladepålegg
Synnøve lanserer nå et fantastisk, herlig mykt sjokoladepålegg med hele 50% mindre sukker og uten kunstig søtning. Dette er til å bli helt Sjoko Loco av og derfor har vi kalt den nettopp det. Sjoko Loco er laget av norsk melk noe som gir den en herlig fyldig melkesjokoladesmak, og som har gjort at vi har kunnet redusere veldig på sukker mengden. Sjoko Loco er myk rett fra kjøleskapet, men holder seg også fint i romtempratur over kortere perioder – perfekt til matpakken eller når du skal på tur! Sjokoladepålegget er laget på norsk melk og er produsert i Namsos.

Synnøve Kjøleskapsgrøt - enkelt å tilberede
Nå kan du enkelt lage din egen kjøleskapsgrøt, med Synnøves nye grøtmix.
Tilsett melk på kvelden, så lager den seg selv i kjøleskapet over natten. Nyt neste morgen!Synnøve kjøleskapsgrøt er proppfull av gode ingredienser; havregryn, chiafrø og solsikkekjerner. Den kommer med to herlige smakskombinasjoner: Eple/Kanel/Pekan og Blåbær/Vanilje.

Synnøve Fruktbar med havre - rik på fiber og saftige fruktbiter
Synnøve Fruktbar med havre er et godt mellommåltid rik på fiber og saftige fruktbiter. Den er lett å spise, og er et perfekt mellommåltid på farten eller ute på tur. Synnøve Fruktbar kommer i to smaker: mango og solbær. I tillegg er den vegansk og glutenfri. Barna kommer til å elske den! 

Synneøve Gresk naturell med kun 10% FETT - perfekt til matlagning
Folk lager mer mat hjemme enn noen gang, og dette produktet er perfekt for de matinteresserte. Vi er veldig stolte av å lansere Synnøve Gresk Naturell med 10% fett i stort format, perfekt til matlaging. Denne varianten bygger videre på bestselgeren Synnøve Gresk Naturell 2%, og kan friste med enda mer kremet smak og konsistens, og akkurat passe syrlighet. Denne varianten egner seg til både varme og kalde retter, og er perfekt til taco, smoothie, supper, saus, dip, baking mm.  

Synnøve Gresk UTEN tilsatt sukker  - nye etterspurte smaker
Mango & Pasjonsfrukt og Bringebær
Synnøve Gresk Uten tilsatt sukker er en lettere serie gresk yoghurt, helt uten fett og uten tilsatt sukker. Yoghurten er rik på protein, og har den samme fyldige konsistensen og gode smaken som ekte gresk yoghurt skal ha. Serien ble lansert høsten 2020, og er et alternativ for de som ønsker en lettere variant uten tilsatt sukker. Til uke 8 utvider serien med to nye etterspurte smaker. Vi har spurt forbruker hvilke smaker de ønsker, og på bakgrunn av dette lanserer vi en Mango & Pasjonsfrukt og en ren Bringebær variant.

Synnøve Gresk GOURMET CREAMY MINT - Endelig tilbake
Etter mange henvendelser fra forbrukere det siste året så er Creamy Mint endelig tilbake! Gresk Gourmet serien ble lansert i februar og har siden dette blitt en stor favoritt i mange hjem. Siden lansering uke 8 så er det snart solgt hele 1 million Gresk Gourmet yoghurter ut av butikk. Gresk Gourmet serien er laget på en ekstra fyldig base, noe som gir disse yoghurtene en fantastisk god smak. Gourmet Creamy Mint har en rund og frisk smak, toppet med mørk sjokoladedryss!

Synnøve Gresk LAKTOSEFRI MED BB-12™ Naturell og Mango & Fersken
Etterspørselen etter laktosefrie produkter vokser raskt samtidig som forbrukere over hele verden blir mer bevisste på sammenhengen mellom laktosefritt og god mage- og tarmhelse. Til februar så lanserer vi derfor en helt ny serie under Synnøve Gresk, nemlig laktosefri yoghurt tilsatt Bifidobacterium (BB-12™). Dette er en yoghurt med utvalgte melkesyrebakterier som er ekstra snille mot magen. Synnøve Gresk Laktosefri yoghurt med BB-12™ er en serie som kombinerer flere fordeler i ett produkt, samtidig som vi har bevart de gode egenskapene til gresk yoghurt som høyt proteininnhold, lite fett og fantastisk god konsistens. Vi lanserer i første omgang en Naturell variant på 350g beger og et lite porsjonsbeger med Mango & Fersken smak.


Synnøbe Gresk HAVRE & CHIA med Mango & Fersken og Pekannøtt 
Synnøve Gresk Havre & Chia er perfekt for de som ønsker et fullverdig måltid på farten. Produktet er laget på Synnøve Gresk naturell, tilsatt havre & chiafrø. Med frisk mango & fersken puré i bunn og pekannøtter på toppen, er dette et komplett, mettende og smakfullt måltid som enkelt kan nytes på farten! Produktet er kilde til protein, yoghurten er fettfri og havren er glutenfri!

Synnøve GRANOLA KAKAO GLUTENFRI og uten hvete og uten tilsatt sukker
Synnøve Glutenfri Granola med kakao, kokos og jordbær er en knasende sprø og luftig granola. Uten hvete og uten tilsatt sukker. Nøkkelhullsmerket. Prøv den!

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Scandza

Scandza
Henrik Ibsens gate 60C
0255 Oslo

https://www.scandza.com/

Synnøve Finden er i dag den eneste norske utfordreren til Tine i det norske ostemarkedet. Vi lager norsk ost av norsk melk på våre ysterier i Namsos og Alvdal. De siste årene har vi også utvidet sortimentet vårt. Vi skal tilføre frokostbordet nye gode smaker, og sunnere produkter.  

Vi lager det beste av gode norske råvarer, og vi henter hjem det beste av det vi finner ute.  

Målet er å være som Synnøve var, hele tiden ligge litt foran, være litt flinkere, litt raskere og litt tøffere enn våre konkurrenter, samtidig som vi aldri skal glemme det vi er, videreforedler av norsk råvare.  

Følg saker fra Scandza

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Scandza på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Scandza

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom