Nye Veier

Sintef skal granske raset ved Stavsjøfjelltunnelen

Del

Sintef har fått oppdraget med å finne årsaken til raset som gikk ved Stavsjøfjelltunnelen tidligere denne måneden.

Onsdag 4. mai gikk det et ras like utenfor Stavsjøfjelltunnelen i Malvik kommune. Nye Veier besluttet raskt at det skulle være en ekstern granskning av hendelsen. Anskaffelse av aktør for granskning er fullført, og det er nå besluttet at det er Sintef som får oppdraget.

– Vi er glade for at vi har fått en så kompetent aktør til jobben, sier Lars Bjørgård, assisterende utbyggingsdirektør i Nye Veier.

Sintefs granskningsarbeid starter omgående, og rapporten skal være ferdig i løpet av september.

Kontakter

Om Nye Veier

Nye Veier
Nye Veier
Kjøita 6
4630 Kristiansand

+47 479 72 727http://www.nyeveier.no

Nye Veier er et fullt ut statlig eid aksjeselskap. Selskapets oppgaver omfatter å planlegge, bygge, drifte og vedlikeholde viktige hovedveier. Disse binder landet vårt sammen, og knytter Norge til hovedveier i utlandet. Nye Veier skal være en slank og effektiv byggherreorganisasjon, med et mål om å sikre helhetlig og kostnadseffektiv utbygging og drift av trafikksikre hovedveier.

Denne infrastrukturen vil raskt styrke næringslivets konkurranseevne, gi innbyggere mer effektiv, forutsigbar og tryggere veitransport og mer vei for pengene. 

Selskapets verdier er "Fornyer", "Forbedrer" og "Forsikrer".

Følg pressemeldinger fra Nye Veier

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nye Veier på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Nye Veier

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom