Husbanken

Ronny Brevik ny direktør for økonomi og fellestjenester i Husbanken

Del

Ronny Brevik er tilsatt som ny direktør for økonomi og fellestjenester i Husbanken fra 1. september 2021. Brevik er statsautorisert revisor og kommer fra EY, hvor han har ledet Bodø-kontoret.

Ronny Brevik tiltrer som ny direktør for økonomi og fellestjenester i Husbanken 1. september.
Ronny Brevik tiltrer som ny direktør for økonomi og fellestjenester i Husbanken 1. september.

Som direktør for økonomi og fellestjenester i Husbanken får Brevik ansvar for Husbankens økonomistyring, budsjett, regnskap, prognoser, rapportering, arkiv og postmottak. Kontoret har 17 medarbeidere og ligger i Bodø.

- Ronny Brevik har omfattende erfaring fra både privat og offentlig sektor, med solid fagkunnskap og stort engasjement for god service og forbedringer i alle prosesser. Vi ser fram til å få Brevik inn i ledelsen av Husbanken, sier Osmund Kaldheim, administrerende direktør i Husbanken.

Brevik er statsautorisert revisor med tilleggsutdannelse innen eksportmarkedsføring. Han er i dag leder av EYs kontor i Bodø. Brevik har også arbeidet 12 år i Salten kommunerevisjon, der han blant annet foretok flere undersøkelser av kommunenes forvaltning av husbankmidler og startlån i årene han arbeidet i kommunerevisjonen.

- Husbanken har et svært viktig samfunnsoppdrag, og jeg ser fram til å bidra til at alle kan bo trygt og godt i hele Norge. Endrede utfordringer og rammebetingelser medfører omstilling og endring også for Husbanken. Det blir en sentral utfordring å bidra til effektiv bruk av tildelte ressurser for å sikre best mulig resultater for alle som har behov for Husbankens tjenester, sier Ronny Brevik, som tiltrer som ny direktør for økonomi og fellestjenester i Husbanken 1. september.

Fakta om Husbanken

Husbanken setter i verk regjeringens sosiale boligpolitikk. Gjennom virkemidler som bostøtte, lån, tilskudd, kompetanseoverføring og kunnskapsutvikling støtter vi kommunene faglig og økonomisk i deres arbeid med å hjelpe vanskeligstilte på boligmarkedet. Andre sentrale samarbeidspartnere er velferdsaktører, byggenæringen og kunnskapsmiljøer.

Nøkkeltall i 2021

Låneramme 20 milliarder kroner
Bostøtte og tilskudd 7,5 milliarder kroner
Driftsbudsjett 364 millioner kroner
Utviklingsportefølje digitalisering 97 millioner kroner
Antall ansatte 300

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Ronny Brevik tiltrer som ny direktør for økonomi og fellestjenester i Husbanken 1. september.
Ronny Brevik tiltrer som ny direktør for økonomi og fellestjenester i Husbanken 1. september.
Last ned bilde

Om Husbanken

Husbanken
Husbanken
Grønland 53
3045 Drammen

22 96 16 00http://www.husbanken.no

Husbanken setter i verk regjeringens boligsosiale politikk. Gjennom virkemidler som bostøtte, lån, tilskudd, kompetanseoverføring og kunnskapsutvikling støtter vi kommunene faglig og økonomisk i deres arbeid med å hjelpe vanskeligstilte på boligmarkedet. Andre sentrale samarbeidspartnere er velferdsaktører, byggenæringen og kunnskapsmiljøer.

Våre om lag 300 ansatte er fordelt på kontorer i Drammen (hovedkontor), Oslo, Arendal, Bergen, Trondheim, Bodø og Hammerfest.

Husbanken er underlagt Kommunal- og moderniseringsdepartementet.

Følg pressemeldinger fra Husbanken

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Husbanken på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Husbanken

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom