Drabant Music

Rokusho med debut-EP!

Del

Etter 3 singelslipp i 2020 er Rokusho endelig klar for å slippe sin debut-EP. Med sin mørke klubbmusikk kan man høre gjenklangen fra de mørklagte klubbene i Oslo. EP-en “Another Night” inneholder 5 låter med herlig mørk, bassfylt og melodisk house, og med seg på laget har han dyktige up-and-coming artister som Omar (Blvck-O) og CELIIN.

Som produsent for en lang liste med ulike artister oppstår det en identitetskrise når du starter ditt eget artistprosjekt. Når du bare produserer låter for andre artister og oftest produserer etter deres visjon og uttrykk, så sitter du igjen med spørsmålet; “Hvilken retning vil jeg gå og hva vil jeg kommunisere?”

HØR EP'EN HER

For å finne ut av dette måtte Rokusho tilbake til røttene sine, før han startet som produsent i Oslo og før han produserte låter som genererte millioner av streams for artister som P-flow, Ruben, Avgvstvs og KingSkurkOne. 

- "Jeg husker tilbake til min ungdomstid, da det eneste jeg gjorde etter skolen var å sitte hjemme og lage musikk. Jeg var dypt inni housemusikken og remixet en haug med låter. Jeg bare lastet de opp på Soundcloud og gikk videre til neste sang uten å tenke noe mer på dem. Faktisk så fikk jeg en av de låtene på NRK Mp3" - Rokusho

Etter å ha funnet ut hvilken retning han ville ta musikkprosjektet sitt brukte Rokusho høsten 2019 på å produsere og perfeksjonere låter sammen med dyktige og talentfulle låtskrivere og artister. Resultatet ble en EP med fem mørke, flytende og catchy houselåter.

“Another Night” ute nå!

Dropbox med WAV, coverart, bilder, labelcopy

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Drabant Music

Drabant Music
Drabant Music
Akersgaten 7
0158 Oslo

http://www.drabantmusic.no

Jeg tror ikke på sjangere, jeg tror på musikk som har et punkt hvor du treffer et annet menneske. (Ole Paus)

Vi representerer deLillos, CC Cowboys, Oslo Ess, The Dogs, Ole Paus, Savoy, Anja Garbarek, Ida Jenshus, Inge Bremnes, Knut Anders Sørum, Magne Furuholmen, Anna Kajander, Temporary, Marianne Sveen, Raga Rockers, Michael Krohn, Lila, Falkevik, Viktor Wilhelmsen, Tommy Tokyo, WE, Rokusho, Narum, Casa Murilo, Munroe / Knutsen, Waaktaar & Zoe, The Sleepends, Beckstrøm Kvartett, Ingrid Lovise, Trang Fødsel, Zuma, Pine Lake, daelen, Follow That Dream, The Contenders og 4ETG. 

Følg saker fra Drabant Music

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Drabant Music på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Drabant Music

Ingrid Lovise ute med låt – et symbol på frigjøring og arbeid!26.3.2021 07:00:00 CET | Pressemelding

I dag slipper Ingrid Lovise siste singel fra det kommende debutalbumet. Pop-perlen “Blue Jeans” drives fremover av Ingrid Lovises distinkte og vakre stemme og er en låt til inspirasjon – et symbol på frigjøring og arbeid, om å jobbe og stå på. Hør låten HER! - “Låta er en påminnelse og en motivasjon til å være alt det beste du kan være. Den handler om å være villig til å jobbe hardt for å nå sine mål og realisere drømmene sine.” - Ingrid Lovise s Den 23 år gamle singer/songwriteren etablerer med dette, det kommende debutalbumet som et prosjekt med sterke låtskriverferdigheter, dybde og kontraster. “Blue Jeans” er produsert av Kyrre Fritzner.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom