RiksTV

RiksTV styrker sitt film- og serietilbud. Inngår avtale med Viacom.

Del

I oktober lanserer RiksTV Viacoms strømmetjeneste, Paramount+, som en del av RiksPakken. Gjennom samarbeidet med Viacom vil RiksTV tilby filmer fra Paramount Pictures, i tillegg til innhold fra MTV og Comedy Central.

Administrerende direktør Jérôme Franck-Sætervoll
Administrerende direktør Jérôme Franck-Sætervoll

Oslo, 26. september 2018 – Viacom International Media Networks Nordics (VIMN) og RiksTV har inngått en avtale som gir RiksPakken-kunder tilgang til Paramount+ i oktober.

Paramount+ er en strømmetjeneste som tilbyr både nye og klassiske filmer. I tillegg tilbyr tjenesten en rekke barnefilmer og mer enn 1000 episoder av populære programmer fra MTV og Comedy Central, som eies av Viacom. 

Med Paramount+ styrker RiksTV sin bestselgende TV-pakke ytterligere. Avtalen med Viacom gir RiksTV mulighet til å tilby ferske storfilmer fra Paramount Pictures.

- Det er ingen hemmelighet at seerne ønsker et godt og variert innhold, og det er med stor glede vi kan tilby våre kunder enda flere filmklassikere, og ikke minst Paramounts nyeste filmer, sier Jérôme Franck-Sætervoll, administrerende direktør i RiksTV.

- Vi jobber kontinuerlig med å gi kundene mest og best mulig tjenester og innhold. Med lanseringen av HBO Nordic i fjor, nylig avtale med TV 2 Sumo og nå Paramount+ får kundene våre spennende merverdier. Det har også ført RiksTV til topps i BIs Norsk Kundebarometer 2018, forteller Franck-Sætervoll. 

Visepresident for innholdsdistribusjon i Viacom, Jesper Dahl, påpeker at TV-distributører i Norge er ledende når det kommer til å pakke innhold i sine tilbud.

- Vi er glade for at norske TV-distributører ser verdien Paramount+ bidrar med som et premium-produkt for sine abonnenter. Å fortsette å utvikle tjenestene til Paramount+ i Norge er en del av vår langsiktige strategi. Vi er veldig glade for å kunne lansere Paramount+ sammen med RiksTV, avslutter Dahl.

Paramount+ lanserer nytt innhold løpende og vil bli implementert i RiksTVs brukergrensesnitt, tilgjengelig via TV-dekodere tilkoblet internett, RiksTV-appen og via nett-TV.

Fakta

Med lanseringen av Paramount+ vil kunder med RiksPakken-abonnement få tilgang til filmer som «Downsizing» med Matt Damon og publikumssuksessene fra Transformers-franchisen; «Transformers: Revenge of the Fallen»,«Transformers: Dark of the Moon» og «Transformers: The Last Knight». Paramount+ inkluderer også favoritter fra Paramount sitt kjente filmbibliotek, som “Mission: Impossible”, “SvampeBob Firkant Filmen», «Indiana Jones og krystallhodeskallens rike» og mye mer. I tillegg er episoder av populære serier fra MTV og Comedy Central inkludert, blant annet «Teen Mom», «The Hills», «Catfish: The TV Show», «Inside Amy Schumer» og «South Park».

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Administrerende direktør Jérôme Franck-Sætervoll
Administrerende direktør Jérôme Franck-Sætervoll
Last ned bilde

Om RiksTV

RiksTV
RiksTV
Postboks 393 Økern
0513 OSLO

22 88 37 90http://www.rikstv.no

RiksTV har snaue 250 000 kunder, og er Norges eneste TV-distributør som gir deg digital-TV via antenne, internett og fiber. I tillegg til tilgang via SMART-boks er RiksTV tilgjengelig via apper til Apple TV, mobil, nettbrett og via nett-TV. Ifølge Norsk Kundebarometer 2018 har RiksTV de mest fornøyde kundene i kategorien TV-distribusjon. 

RiksTV tilbyr digital-TV i det digitale bakkenettet, som 98 prosent av husstandene og ca. 90 prosent av fritidsboligene i vårt langstrakte land kan få inn med vanlig TV-antenne.

Kapasiteten i det digitale bakkenettet disponeres av NRK og RiksTV. NRKs TV- og radiokanaler er fritt tilgjengelig i det digitale bakkenettet, mens alle øvrige kanaler og innhold er en del av RiksTVs tilbud. RiksPakken er RiksTVs største og mest populære kanalpakke.

Følg pressemeldinger fra RiksTV

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra RiksTV på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra RiksTV

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom