RiksTV

RiksTV og Strim med Premier League-avtale og ny sportspakke

Del

RiksTV, som også tilbyr strømmetjenesten Strim, har inngått en ny langsiktig Premier League-distribusjonsavtale med Viaplay Group. Samtidig lanserer Strim en helt ny sportspakke med både Premier League, UEFA Champions League og masse annen sport, til svært konkurransedyktig pris.

Produktdirektør i RiksTV og Strim, Rune Åsprang, er fornøyd med å sikre Premier League-avtale for alle RiksTV- og Strim-kunder.
Produktdirektør i RiksTV og Strim, Rune Åsprang, er fornøyd med å sikre Premier League-avtale for alle RiksTV- og Strim-kunder.

- Vi er glade for å kunne fortsette det gode samarbeidet med Viaplay Group, og vi er veldig fornøyde med å kunne lansere en helt ny sportspakke der Premier League inngår, sier produktdirektør Rune Åsprang i Strim.

Lanserer ny sportspakke med Premier League, UEFA Champions League og mye annen sport

Den nye sportspakken består av Viaplay Total, TV 2 Play, TV 2 sport 1 og 2, Eurosport Norge og Eurosport 1, V sport-kanalene og abonnementet Strim Mye. I Viaplay Total inngår alle kampene fra Premier League. Kundene får i tillegg UEFA Champions League, UEFA Europa League, FA Cup, Carabao Cup, La Liga, Bundesliga og mye annen sport som Formel 1, håndball, tennis, golf og vinteridrett.

Den nye sportspakken, som heter Strim Mye + Sport Premium, vil også inneholde TV-kanalene og film- og serieinnholdet som Strim-kundene kjenner fra Strim Mye. Eksisterende Strim Mye-kunder vil få tilgang til sportspakken ved å oppgradere til Strim Mye + Sport Premium til totalt 998 kr/måneden, et prispunkt som ligger 649 kr over det de betaler i dag. Som et introduksjonstilbud tilbyr Strim Mye + Sport Premium for 449 kr den første måneden.

- Sportspakken vi lanserer er antakelig den mest komplette sportspakken i Norge, og Strim-kunder får dette innholdet til en meget konkurransedyktig pris. Hos Strim får kundene tilgang til alt dette innholdet til under tusenlappen, sier kommersiell direktør i Strim, Ole Andre Skarbøvik.

RiksTV-kunder får tilgang til fem nye Premier League-kanaler

RiksTV-kunder får tilgang via Viaplay Groups kanalpakke V premium, som inneholder fem nye Premier League-kanaler, fire V sport-kanaler, en golf-kanal og strømmepakken Viaplay Film & Serier. Kundene på bakkenettet vil få se Premier League på totalt tre kanaler. Om man skal se absolutt alt må man koble TV-boksen sin til internett.

- Et godt kompromiss mellom bildekvalitet og antall kanaler, og en løsning som våre kunder er godt kjent med. Kundene som ser RiksTV over fiber får også tilgang til alle kampene, slik de er vant med, sier produktdirektør i RiksTV / Strim Rune Åsprang.

- Fotballfans teller ned til Premier League sesongstart 5. august og den norske superstjernen Erling Braut Haaland sin debut for Manchester City to dager senere. RiksTV og Strim er viktige samarbeidspartnere, og vi er glade for at deres kunder nå kan se frem til Viaplays fantastiske dekning av verdens mest spennende fotballiga, sier kommersiell direktør i Viaplay Group Kim Poder.

Informasjon

RiksTV / Strim og Viaplay Group har et eksisterende distribusjonspartnerskap i Norge som dekker strømmetjenesten Viaplay, V sport-kanalene og lokale TV-kanaler.

I tillegg til Premier League, har Viaplay de norske rettighetene til vintersport fra det internasjonale skiforbundet, Bundesliga, EFL Championship, Carabao Cup (ligacupen), FA Cup, UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, Formel 1, herre- og kvinnehåndball, NHL og mye mer. Som en del av avtalen blir alt dette tilgjengelig for RiksTV- og Strims kunder.

Strims abonnement Strim Mye og Strim Mest inkluderer inkluderer blant annet TV 2 Play, Eurosport-kanalene, HBO Max, Paramount+ og lineærkanaler som TV3, TVNorge og TV 2. 

Kontakt

For mer informasjon, kontakt kommersiell direktør Ole Andre Skarbøvik hos RiksTV / Strim på ole.skarbovik@rikstv.no eller 928 49 343 og/eller produktdirektør Rune Åsprang i RiksTV / Strim på rune.asprang@rikstv.no eller 982 19 462.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Produktdirektør i RiksTV og Strim, Rune Åsprang, er fornøyd med å sikre Premier League-avtale for alle RiksTV- og Strim-kunder.
Produktdirektør i RiksTV og Strim, Rune Åsprang, er fornøyd med å sikre Premier League-avtale for alle RiksTV- og Strim-kunder.
Last ned bilde
Kim Poder, Chief Commercial Officer Viaplay Group. Photo: Peter Knutson
Kim Poder, Chief Commercial Officer Viaplay Group. Photo: Peter Knutson
Last ned bilde

Om RiksTV

RiksTV
RiksTV
Postboks 393 Økern
0513 OSLO

22 88 37 90http://www.rikstv.no

RiksTV har snaue 250 000 kunder, og er Norges eneste TV-distributør som gir deg digital-TV via antenne, internett og fiber. I tillegg til tilgang via SMART-boks er RiksTV tilgjengelig via apper til Apple TV, mobil, nettbrett og via nett-TV. Ifølge Norsk Kundebarometer 2018 har RiksTV de mest fornøyde kundene i kategorien TV-distribusjon. 

RiksTV tilbyr digital-TV i det digitale bakkenettet, som 98 prosent av husstandene og ca. 90 prosent av fritidsboligene i vårt langstrakte land kan få inn med vanlig TV-antenne.

Kapasiteten i det digitale bakkenettet disponeres av NRK og RiksTV. NRKs TV- og radiokanaler er fritt tilgjengelig i det digitale bakkenettet, mens alle øvrige kanaler og innhold er en del av RiksTVs tilbud. RiksPakken er RiksTVs største og mest populære kanalpakke.

Følg pressemeldinger fra RiksTV

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra RiksTV på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra RiksTV

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom