Bauer Media AS

Radio Norge-eier lanserer 15 nye radiokanaler!

Del

Radio Norge-eier Bauer Media lanserer nå 15 nye radiokanaler på nett og mobil. Kanalene inneholder musikk som spenner fra rock, hits, jazz til rene artistkanaler og klassisk musikk og er tilgjengelige over hele landet hele døgnet.

Programdirektør Kristoffer Vangen er glad over å kunne lansere 15 nye radiokanaler på nett og mobil.
Programdirektør Kristoffer Vangen er glad over å kunne lansere 15 nye radiokanaler på nett og mobil.

Med én egen kanal som bare spiller Elvis Presley, én med bare 90-tallsrock og en annen med bare treningsmusikk, er det noe for enhver smak i det nye norske radiolandskapet. Kanalene er ikke på DAB-nettet, men kan lyttes til på nett og mobil.

– Dette er 100 prosent digitalt innhold. Konsumet av lyd har vært økende i en lengre periode, og det er vesentlig for oss å kunne tilby etterspurt lydinnhold on-demand der lytteren er, sier programdirektør i Bauer Media, Kristoffer Vangen.

Bredt utvalg

Noen av de nye kanalene er spesialtilpassede tilbud som supplement til de etablerte radiokanalene, som Radio Norge 80’s, Radio Norge 90’s og Radio Norge Top 1000. Radio Rock 90’s, Radio Rock Legends og Radio Rock Top 666 spiller artister i rock- og metal-sjangeren.

I tillegg til Elvis har også Beatles fått en egen kanal der samtllige av Beatles innspillinger blir å høre.

Finn Bjelke med egen radiokanal

Finn Bjelke har en av Norges største plate- og CD-samlinger. I Bjelkes Jukebox har han plukket ut noen tusen av de beste sangene fra samlingen sin. Bjelke blir også å høre på kanalen i tillegg til sin vanlige jobb i Radio Vinyl.

Country, trening, klassiske perler og jazz

Andre kanaler som blir å finne i det nye radiouniverset er Klassiske Perler, Jazzradioen, Power Ballads, Kisstory, Hot Country, Country Love og 128bpm Workout akkurat når det passer deg.

Satser på lyd i Norge

Bauer Media er Europas største kommersielle radioselskap, og de nye kanalene er en del av den store satsingen i det norske radiomarkedet.

– Fra å være et tradisjonelt radioselskap er Bauer Media nå først og fremst et audioselskap med kringkastet radio, en stadig økende portefølje av ettertraktede podkaster, og et sterkt fokus på digital lyd, sier administrerende direktør Jim Receveur.

De nye radiokanalene er tilgjengelige på radioplay.no og i appene til de etablerte Bauer-kanalene som Radio Norge, Radio Rock og Radio Vinyl.

For mer informasjon:                                    

Kristoffer Vangen, programdirektør i Bauer Media

Tlf.: 93233021| E-post: kristoffer.vangen@bauermedia.no

Bilder

Programdirektør Kristoffer Vangen er glad over å kunne lansere 15 nye radiokanaler på nett og mobil.
Programdirektør Kristoffer Vangen er glad over å kunne lansere 15 nye radiokanaler på nett og mobil.
Last ned bilde

Om Bauer Media AS

Bauer Media AS
Bauer Media AS
Jernbanetorget 4A
0154 OSLO

22023200https://www.bauermedia.no/

Bauer Media Norge driver de riksdekkende reklamefinansierte radiokanalene Radio Norge, Radio Rock, Radio Topp 40, Radio Vinyl, Radio Norsk Pop, P24-7 MIX og Radio KISS. Vi har 1.6 millioner lyttere i uken. Selskapet har ca. 60 ansatte i Bergen og Oslo, med samarbeidspartnere over hele verden.

Følg saker fra Bauer Media AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bauer Media AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Bauer Media AS

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom