Stortinget

Priv. til red.: Tysklands president til Stortinget

Del

I forbindelse med det offisielle besøket til Norge, kommer den tyske presidenten Frank-Walter Steinmeier på høflighetsvisitt til Stortinget torsdag 4. november. Stortingspresident Eva Kristin Hansen tar imot presidenten på Løvebakken klokken 10:53.

Fotomuligheter:

10:53: Ankomst Løvebakken, håndtrykksfoto
11:00: Oppstart av møtet på stortingspresidentens kontor
11:30: Signering av gjestebok i Eidsvollsgalleriet

Journalister og fotografer som ønsker å være til stede under besøket, og som ikke er medlemmer av Stortingets presselosje, bes møte opp senest 10:20 for å gå gjennom sikkerhetskontrollen. Ved stort oppmøte, vil det bli fotopool ved oppstart av møtet på stortingspresidentens kontor.
Det offisielle besøket fra Tyskland er Eva Kristin Hansens første i rollen som stortingspresident.

President Steinmeier er Tysklands statsoverhode, og kommer på offisielt besøk til Norge for første gang som tysk president. Møtet med stortingspresidenten er en høflighetsvisitt ved starten av besøket i Norge.

Kontakter

Pressevakt(Vennligst ring, ikke send sms.)

Pressevakt for pressehenvendelser til Stortingets presidentskap, direktør og øvrig administrativ ledelse.

Tel:+47 920 10 681

Om Stortinget

Stortinget
Stortinget
Postboks 1700 Sentrum
0026 Oslo

23 31 30 50http://www.stortinget.no

Stortinget er Norges nasjonalforsamling. De viktigste oppgavene til Stortinget er å vedta lover, bestemme statens budsjett og kontrollere regjeringen.

Følg pressemeldinger fra Stortinget

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Stortinget på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Stortinget

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom