Stortinget

Priv. til red.: Åpen kontrollhøring 22.2. - opplegg for mediene

Del

Kontroll- og konstitusjonskomiteen gjennomfører åpen høring i forbindelse med behandlingen av sak Dokument 3:2 (2020-2021). Høringen gjelder Riksrevisjonens delundersøkelse av Bane NORs drift, vedlikehold og investeringer, som følger som et rapportvedlegg til Dokument 3:2 (2020-2021).

Høringen er delvis digital. Men samferdselsminister Knut Arild Hareide vil møte komiteen fysisk i høringssalen.

Tid: mandag 15. februar kl. 09.00-12.40
Sted: Stortinget, høringssal N-202, (Inngang i Prinsens gate 26 er eneste som er åpen)

Fram til 11.10 vil høringen være heldigital.
11.30-12.40 vil samferdselsminister Knut Arild Hareide være til stede i høringssalen.

Program for høringen

Det er ikke anledning til å følge høringen i salen, men den blir overført på nett-TV via stortinget.no.

Praktisk informasjon til pressen

  • Smittevernregler for pressen gjelder som vanlig. Stortinget oppfordrer til bruk av munnbind når man forflytter seg eller befinner seg på steder der det er vanskelig å opprettholde avstand på en meter.
  • Fotografer som ønsker å filme eller fotografere, blir fulgt inn i tilknytning til pausen. Det er ikke åpnet for foto under høringen. Det er også ønskelig at fotografer melder ifra på forhånd for å kunne legge best mulig til rette for alle. E-post sendes til Gunnar.Syverud@stortinget.no innen mandag morgen 08.30.
  • Auditoriet i etasjen under høringssalen er reservert, slik at journalister som dekker høringen har mulighet for å arbeide og samtidig følge høringen digitalt. I tillegg legges det opp til at det blir mulig å møte dem som har deltatt i høringen i etterkant. 
  • Det kan ikke gjøres intervjuer i høringssalen. Vi legger opp til å ha intervjupunkt i lysgården i Prinsensgate 26. Smittevernhensyn tilsier bare én-til-én-intervjuer.
  • Intervju med samferdselsminister Knut Arild Hareide avtales med kommunikasjonssjef Susanne Moen Stephansen i Samferdselsdepartementet
    tlf: 480 32 792, eller epost: susanne.stephansen@sd.dep.no.
  • Journalister som ikke mer medlemmer av Stortingets presselosje må oppgi navn og mobilnummer på forhånd og følges til og fra inngangen. Påmelding sendes på e-post til Gunnar.Syverud@stortinget.no innen mandag morgen 08.30

 

 

Nøkkelord

Kontakter

Om Stortinget

Stortinget
Stortinget
Postboks 1700 Sentrum
0026 Oslo

23 31 30 50http://www.stortinget.no

Stortinget er Norges nasjonalforsamling. De viktigste oppgavene til Stortinget er å vedta lover, bestemme statens budsjett og kontrollere regjeringen.

Følg pressemeldinger fra Stortinget

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Stortinget på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Stortinget

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom